Hillenaar Outdoor breidt uit met aanwezigheid op Texel

17-10-2018 (12:22) - Toeleveranciers

Hillenaar Outdoor breidt netwerk uit met het grootste Waddeneiland van Nederland. Per 1 oktober exploiteert het bedrijf 28 reclamevakken op Texel. 


'De Abri’s zijn strategisch gepositioneerd langs provinciale wegen, lokale wegen, bekende dorpen zoals de Koog en bij aankomst met de veerpont'  vertelt Jeroen Hillenaar, CEO van het bedrijf. 'We zijn al een tijd eigenaar van 25 digitale panelen op de Pier in Scheveningen en merken we dat toeristische hotspots, interessant zijn voor adverteerders. Gezien Texel overspoeld wordt door toeristen, was dit een logische aanvulling voor onze portfolio.' 

 

Ibiza

Met haar 13.600 inwoners en gemiddeld 700.000 toeristen op jaarbasis, is “het Ibiza van het
Noorden" zo zegt Hillenaar. De reclamevakken zijn gepositioneerd in 7 verschillende dorpen; Den Burg, De Waal, Oudeschild, ’t Horntje, Den Hoorn, De Koog en Cocksdorp. Hillenaar: 'Het verbetert niet alleen onze landelijke spreiding maar is ook een strategische zet om behoeftes van onze adverteerders te vervullen. Zo bereikt een adverteerder in badplaatsen zoals Scheveningen en Texel, een zeer divers publiek, van toeristen tot aan hippe Amsterdammers.”