Hillenaar Outdoor kiest voor Ayuda

14-06-2018 (12:58) - Toeleveranciers

Ayuda Media Systems, de toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware voor out-of-home adverteerders, heeft begin juni op het FEPE Congres aangekondigd samen te gaan werken met Hillenaar Outdoor.


Het Ayuda-platform zal gaan fungeren als ruggengraat voor alle advertentieactiviteiten, waaronder digitale advertentieweergaves, verkoop, backoffice-activiteiten en klantgerichte engagementtools. Het uitgebreide aanbod van Hillenaar Outdoor omvat Abri’s, grote Billboards en een zeer breed scala aan digitale en traditionele panelen. In de eerste helft van 2018 zijn er zes nieuwe digitale reclamemasten aan het netwerk toegevoegd. Hillenaar Outdoor focust zich hiermee op het ontwikkelen van premiumaanbiedingen op strategische locaties, waaraan inmiddels ook het Museumplein in Amsterdam toegevoegd is. 


Flexibiliteit voorop

CEO en oprichter Jeroen Hillenaar gaf een toelichting op de beslissing om samen te werken met Ayuda: ,,Onze kernwaarden zijn het leveren van flexibiliteit, service en op maat gemaakte campagnes. Ayuda is een zeer strategische keuze die niet alleen onze traditionele en digitale campagnes aanstuurt, maar die ook cultuur van flexibiliteit en service met ons deelt. We maken nu slechts enkele maanden gebruik van het complete Ayuda platform, en profiteren hier al enorm van. Dit merken we aan de verkoop, de planning en andere activiteiten die het platform mogelijk maakt. We hebben plannen om onze klanten in de toekomst de mogelijkheid te bieden om hun campagnes online te boeken.”


Over Hillenaar Outdoor

Hillenaar Outdoor is de snelst groeiende out-of-home media exploitant van Nederland, met een portfolio bestaande uit bijna 1000 abri’s, billboards, een snel groeiend digitaal netwerk, hoogwaardige locaties in centra van steden, en het TENQ netwerk voor het voortgezet onderwijs bestaande uit meer dan 250 digitale schermen. Met een kernfocus op innovatie, campagneflexibiliteit en service, heeft Hillenaar Outdoor een aanbod voor elk budget en iedere adverteerder.