Honderdjarig INretail trakteert

12-11-2018 (10:01) - Toeleveranciers

INretail bezoekt rond 16 november honderden winkels in heel Nederland en trakteert de ondernemer en zijn team op een verrassing. De brancheorganisatie haakt aan op de landelijke Dag van de Ondernemer van MKB Nederland. INretail wil met haar actie laten zien dat winkels de echte smaakmakers van Nederland zijn. Het is tegelijk een van de feestelijke activiteiten rond het honderdjarig bestaan van de branchevereniging.


Als vertegenwoordiger van non-food winkels vindt INretail het belangrijk dat er politieke en maatschappelijke aandacht is voor alle keihard werkende winkelondernemers in ons land. Dagelijks vinden zij oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen en altijd is hun focus een tevreden klant.


Een team van INretail regioadviseurs brengt op en voorafgaand aan 16 november in alle provincies bezoeken aan woon-, mode-, schoenen- en sportwinkels. Onder meer Breda, Hoorn, Arnhem, Hoogeveen, Utrecht, Leeuwarden, Leiden, Veenendaal, Den Haag, Deventer, Hilversum, Eindhoven, Groningen en Nijmegen staan op de lijst van te bezoeken plaatsen.