Hypsos bouwt aan Holland Heineken House in Zuid-Korea

31-01-2018 (12:39) - Toeleveranciers

Tijdens de komende Spelen in Zuid-Korea zal het Holland Heineken House weer het kloppend hart zijn van de Nederlandse sportwereld. Hypsos verzorgt momenteel de opbouw van het Holland Heineken House dat op 9 februari, met de start van de Spelen, zijn deuren zal openen.

 
Gelegen dichtbij bij het Olympisch Park in Gangneung, waar onder meer ook de schaatslocaties liggen, wordt het Holland Heineken House weer dé plek waar sport beleefd kan worden en waar hopelijk ook veel oranje-successen gevierd mogen worden. Het Holland Heineken House is al ruim 25 jaar het officiële nationale huis van Nederland waar NOC*NSF de gastheer is en Heineken de organisator is. Voor de sporters is het een stukje Oranje in het Verre Oosten; een prettige en vertrouwde plek waar zij zich thuis kunnen voelen en hun familie, vrienden én fans kunnen ontmoeten. Fans van TeamNL kunnen hier wedstrijden kijken en ’s avonds de huldigingen bijwonen en van optredens genieten van diverse artiesten. 

Concept

Het ontwerpconcept is gebaseerd op het thema 'ijs'; typisch Nederlands en onlosmakelijk verbonden met oranjesucces tijdens de Spelen. Het resultaat is een ijsthema dat door het hele huis te zien is. De textuur van het ijs leent zich perfect voor het design en dit wordt doorvertaald naar alle uitingen in het huis.