Hypsos werkt mee aan organisatie 4e Our Ocean editie

05-10-2017 (12:38) - Toeleveranciers

Hypsos, specialist in live communicatie, heeft een mooie rol vervuld in de organisatie van de Our  Ocean Conferentie, die op 5 en 6 oktober plaatsvindt in het Hilton Conference Center in Portomaso op Malta, waar wereldleiders, politici en zakenmensen met elkaar praten over werkbare oplossingen voor de zeeën en oceanen van onze planeet. 
 

Voor deze 4e editie van Our Ocean ontwikkelde Hypsos het concept en design en verzorgde productie en management.  Strategy director Heide Agne van Hypsos: ‘Voor Our Ocean heeft Hypsos een interactieve ‘ocean heartbeat’ ontwikkelt. Dit visual identity element wordt als rode draad door alle media instrumenten heen gecommuniceerd.” Naast de grafische en decoratieve invulling van alle ruimtes in en rond het Hilton Conference Center, bedacht Hypsos ook een interactief concept en storyline voor onder meer de plenaire ruimte, waar de presentatie van de key note speakers plaatsvindt. Hier komen op een indrukwekkende manier speeches, films, shows en sfeer samen. 
 

De conferentie wordt gehost door de Europese Commissie DG Mare en de Europese Commissaris voor maritieme zaken en visserij Karmenu Vella en heeft vier hoofdthema’s: beschermde gebieden op zee, klimaatverandering, duurzame visserij en zeevervuiling. De conferentie werd geopend door achtereenvolgens Karmenu Vella, Charles, de prins van Wales en Albert II, prins van Monaco.