Kennisprogramma 1e dag Sign & Print Expo: creativiteit als basis voor innovatie

20-02-2019 (18:14) - Toeleveranciers

Beursorganisator Easyfairs lanceert een nieuw initiatief op Sign & Print Expo 2019: Het Kennistheater. Met de komst van het nieuwe kennistheater wordt de bezoeker drie dagen lang geïnspireerd op het gebied van de verschillende mogelijkheden in visuele communicatie. Het programma voor de eerste beursdag, dinsdag 26 maart 2019, is zojuist bekendgemaakt en bestaat onder anderne uit keynote sprekers Katrien Vanderlinden (Mural Artist, Art & TV Director VRT en Studio Brussel) en Bart van de Wiele (Adobe Senior Consultant).
 

Het programma is in samenwerking met het VIGC samengesteld en met het thema ‘creativiteit als basis voor innovatie’ wordt er gefocust op de toekomst van de sign- & printprofessional. Het VIGC (Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie) is gespecialiseerd op het gebied van innovaties binnen de sign- en printindustrie, waarbij het programma wordt gekenmerkt door drie subthema’s: business, creatie en processen.
 

keynotes op dag 1

De hoofdsprekers van de eerste dag zijn Katrien Vanderlinden (Studio Brussel en Canvas), Bart Van de Wielde (Adobe) en Sander Jansen (ChangeVenture Coöperatie UA). VanderLinden is freelance TV Director, Art Director en Mural Artist en heeft haar eigen bedrijf ‘Wonderwalls’. Van de Wiele geeft namens Adobe twee presentaties: één over ‘What’s new in Creative Cloud 2019’ en één over nieuwe creatieve workflows en mogelijkheden. De laatste keynote spreker Sander Jansen, Consultant Business Development bij ChangeVenture Cooperatie UA, gaat het hebben over ‘Innovation: the connection between creation, digital print and finishing’. De timetable wordt binnenkort gepubliceerd op de website van Sign & Print Expo 2019. Elke sessie duurt gemiddeld een half uur.
 

Openingstijden Sign & Print Expo 2019

Binnenkort wordt het overige programma voor het kennistheater bekendgemaakt. Sign & Print Expo is op 26, 27 en 28 maart 2019 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. Op 26 en 27 maart is de vakbeurs geopend van 13.00 tot 21.00 uur en op 28 maart van 10.00 tot 17.00 uur.
 

Ook FONK magazine is erbij!

Op 28 maart zal ook FONK magazine een dagdeel met aansprekende cases en mensen uit marcom, reclame en OOH presenteren. Host van dit middagprogramma is Nicolette Hulsebos Zij is hoofdredacteur van FONK.
 

www.signprintexpo.nl
.