Maarten Schram genomineerd als een van The Most Influential People In the Event Industry

02-09-2019 (14:45) - Toeleveranciers

Maarten Schram, managing director van IDEA is genomineerd voor de Eventex All-stars Index: The Most Influential People In The Event Industry. Op deze lijst vind je personen die de event industrie positief hebben beïnvloed door een stempel te drukken op de branche door hun visie, creativiteit en innovatie.
 
“IDEA is trots en feliciteert Maarten van harte met deze nominatie. Het toont eens temeer aan dat IDEA goed aan de weg timmert. En het is een mooie erkenning voor Maarten die zich al jaren onverschrokken inzet voor onze branche in het algemeen en de belangen van onze leden in het bijzonder. En dat wordt dus opgemerkt, ook buiten de landsgrenzen“ aldus Eva Annokkee, voorzitter van IDEA.
 
“Of het nu gaat om het creëren van (internationale) netwerken voor bureaus, het vechten voor duurzame pitchtrajecten of lobby voeren bij de politiek, Maarten kiest voor een creatieve insteek en charmante benadering. Hij zou als echte gamechanger wat ons betreft dus ook niet op deze lijst mogen ontbreken.”    
 

Door het publiek genomineerd

Maarten bevindt zich in goed gezelschap tussen ruim 100 door het publiek genomineerden, die kans maken zich te plaatsen op de uiteindelijke shortlist. Iedereen mag stemmen op 1 tot maximaal 10 genomineerden die zij als meest invloedrijk zien. “Deze lijst is bedoeld om de drijvende kracht achter de event industrie te herkennen - de mensen! De visionairs, innovators, trend-setters en uitblinkers, iedereen die de event industrie een boost geeft en de evenementenbranche levendiger, bruisender en inspirerender maakt”, legt Ovanes Ovanessian, mede-oprichter van Eventex Awards uit.
 
Stemmen is makkelijk
Er kan op Maarten Schram gestemd worden op https://eventex.co/all-stars/people/. De stemming sluit op 12 september, waarna de shortlist direct bekend gemaakt wordt. 
 

Over IDEA

IDEA vertegenwoordigt zo’n 60 toonaangevende en onafhankelijke livecommunicatie- en eventbureaus in Nederland. Gezamenlijk vertegenwoordigen zij sinds 2002 de voorhoede van de Nederlandse eventwereld. IDEA-leden bieden creatieve totaaloplossingen op het gebied van livecommunicatie: van strategie tot conceptontwikkeling en productie. Een op de zes van Nederlandse top 500-bedrijven werkt uitsluitend met IDEA-bureaus.