Marktplaats opnieuw populairste Automotive website van het Jaar

24-11-2017 (08:28) - Toeleveranciers

Marktplaats is tijdens de Website van het Jaar-verkiezing voor het tiende jaar op rij verkozen tot populairste autowebsite. De ‘Website van het Jaar-verkiezing’, is de grootste jaarlijkse online publieksprijs voor Nederlandse websites en wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd door Multiscope en Emerce. Dit jaar zijn er ruim 655 duizend stemmen uitgebracht.
 

De verkiezing is opgedeeld in 24 categorieën. Per categorie zijn twee prijzen uitgereikt: ‘De Populairste Website van het Jaar’ en ‘De Beste Website van het Jaar’. De ‘Populairste Website’ is de website met de meeste stemmen en de ‘Beste Website’ is de website met de hoogste score op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. Marktplaats is door Nederlandse consumenten beoordeeld als favoriet in de categorie auto.
 

beste bewijs


“Dat Marktplaats voor de tiende keer wint voelt extra bijzonder, de waardering van onze gebruikers is het beste bewijs dat we in de juiste dingen investeren. We waren al ontzettend trots dat onze gebruikers de afgelopen negen jaar hun stem op ons hebben uitgebracht, voor ons is dit een mooie erkenning die aantoont dat de Nederlandse consument onze website begrijpt en waardeert. Deze prijs motiveert ons enorm om Marktplaats continue te blijven verbeteren, zodat wij nog beter tegemoet kunnen komen aan de behoeften van zowel autokopers als autoverkopers. Hopelijk mogen we hier volgend jaar weer staan”, aldus Hadewych Corstens, Directeur Automotive van Marktplaats.