Media Markt investeert in samenwerking met Zes

02-02-2017 (10:14) - Toeleveranciers

Media Markt – Saturn Holding Nederland BV is na een flinke investering meerderheidsaandeelhouder in Zes. De twee organisaties bundelen hun krachten om het aanbod van diensten en services verder uit te bouwen en te verbeteren.
 
‘We benutten deze samenwerking om onze servicepropositie verder uit te breiden en de organisatie nog verder te versterken’, zegt William de Ruiter, oprichter en CEO van Zes. Er bestond al meer dan 17 jaar een samenwerking tussen de twee bedrijven. Met de nieuwe investering wil Media Markt ook op de lange termijn verzekerd zijn van nieuwe en innovatieve serviceconcepten waarmee het consumenten een complete service-ervaring kan bieden. Concreet betekent dit dat reparatiemogelijkheden in de winkels worden uitgebreid dat Media Markt home service oplossingen kan ontwikkelen, waardoor consumenten reparaties en service aan huis krijgen.
 
Dennis Hooijmans, COO van Media Markt Nederland vertelt over de mogelijkheden die Zes het bedrijf biedt. ZIR Online, het IT-platform van Zes waar Media Markt Nederland al mee werkt, maakt het voor klanten, leveranciers en service centers mogelijk om de status van reparaties terug te vinden en staat garant voor een consistente behandeling van de reparatieservices. Ook ondersteunt het platform de kwaliteitscontrole en het evalueert de benodigde tijd om een reparatie uit te voeren. ZIR Online wordt nu internationaal uitgerold binnen Media-Saturn Holding, het moederbedrijf van Media Markt.