Mega board Museumplein nieuwste verovering Hillenaar Outdoor

01-03-2018 (09:30) - Toeleveranciers

De nieuwste verovering van Hillenaar is een billboard van maar liefst ruim vierentwintig vierkante meter op de prestigieuze locatie van het Museumplein in Amsterdam. De locatie is een veel gewilde plek voor adverteerders waar dagelijks heel veel toeristen, dagjesmensen en bewoners langskomen.

 

CEO Jeroen Hillenaar is trots op deze toevoeging aan zijn netwerk: "Het is een echte eyecatcher op een toplocatie. Adverteerders bereiken er direct een groot en relevant publiek mee.” Amsterdam is belangrijk voor Hillenaar Outdoor. "We zijn ambitieus en vergroten ons netwerk snel. Ook in de hoofdstad.”


digitale toekomst

Vanaf week veertien kan het mega board geboekt worden en Hillenaar breidt in Amsterdam ook op andere locaties uit zoals aan de drukbevolkte Zuid-As. Digitale abris, vlakbij het World Trade Center die vanaf vandaag het licht zien. Digitaal is sowieso de toekomst want ook de analoge mast van Hiillenaar aan de A5 wordt volledig digitaal. "En daar komen dus zomaar elke week een half miljoen automobilisten langs" aldus Jeroen Hillenaar.