MWM2 lanceert nieuwe website

09-11-2017 (16:30) - Toeleveranciers

Marktonderzoeksbureau MWM2 heeft een nieuwe website gelanceerd. De nieuwe MWM2.nl website is in eigen huis ontwikkeld en vormgegeven, en in lijn met MWM2’s ambitie om het beste luisterbureau van Nederland te zijn. 


inspiratie en motivatie

Volgens MWM2’s Marketing Communicatie Manager Danny de Graaf is de nieuwe website van MWM2 een bron van inspiratie en motivatie voor iedere organisatie die goed naar zijn klanten wil luisteren. “Op de website staan vele cases en nieuwsberichten waarin wij aantonen dat goed luisteren naar klanten zorgt voor aanzienlijke betere producten en diensten en effectievere, succesvollere  communicatie. We hebben nadrukkelijk gekozen om ons werk voor ons te laten spreken. Zo kunnen bezoekers van onze website niet alleen leren van andere opdrachtgevers maar krijgen zij ook tal van tips hoe ze bijvoorbeeld hun respons kunnen verhogen of jongeren beter kunnen bereiken.”


aandacht voor innovaties

Op de site veel aandacht voor MWM2’s innovaties. Danny de Graaf: “We innoveren zowel op het gebied van consultancy als op het gebied van technologie. Aan beide besteden we ruimschoots aandacht op onze nieuwe site door bijvoorbeeld uitleg te geven over onze agile onderzoeksmethoden of het onlangs geïntroduceerde ‘MWM2 Wow-model’ voor klantbelevingsonderzoek. Op onze technologiepagina laten we bovendien visueel onze technische innovaties zien.