Nieuwe beurshal Evenementenhal Gorinchem bijna open

21-08-2019 (10:42) - Toeleveranciers

De nieuwe beurshal Next Level in Evenementenhal Gorinchem wordt eind deze week opgeleverd. Dat meldt eigenaar en beursorganisator Easyfairs Nederland. De inkoopbeurs TrendZ Najaar maakt op 25, 26 en 27 augustus als eerste gebruik van Next Level. De officiële opening van Next Level is in oktober. 
 
Er is bijna een half jaar lang gewerkt aan de beurshal. De nieuwe bovenverdieping Next Level beslaat in totaal 6.400 vierkante meter, waarvan 5.800 vierkante meter aan beursvloer en congresruimte. Next Level wordt onder andere ingezet voor beurzen die uit hun jasje zijn gegroeid op de begane grond. Zij kunnen nu uitbreiden naar de bovenverdieping. Ook is Next Level inzetbaar voor externe organisaties om galavoorstellingen, kleinschalige beurzen, bedrijfsfeesten en congressen te houden. 
 
In de afgelopen zomerperiode is ook de volledige westzijde van het parkeerterrein van Evenementenhal Gorinchem vernieuwd. In totaal is 20.000 vierkante meter opnieuw geasfalteerd en is de indeling verder verbeterd door nieuwe belijning en wegafbakening. Ook is er nieuwe riolering aangebracht voor een betere afwatering.