Ocean Outdoor wordt lid van Outreach

03-07-2019 (10:45) - Toeleveranciers

Ngage Media en Interbest worden onder de nieuwe naam Ocean Outdoor per direct lid van Outreach, het samenwerkingsverband van Nederlandse buitenreclame-exploitanten. 
 
Buitenreclame groeit de afgelopen jaren met 6% per jaar. Vooral digitale buitenreclame maakt een stormachtige ontwikkeling door waarbij de noodzaak van de cijfermatige onderbouwing van de opbouw van bereik cruciaal is. 
 
Outreach heeft op 18 juni een tender uitgeschreven voor een grote update van het bestaande bereiksonderzoek voor de buitenreclame. Hierbij staat onderzoek van digitale buitenreclame centraal. 
 
Eric Kip, voorzitter Outreach is erg blij met de toetreding van Ocean Outdoor. 'Binnen een steeds verder versplinterend medialandschap is Outreach continu gefocust op een verdere versterking van het medium buitenreclame. Daarom zijn wij blij dat Ocean Outdoor heeft besloten lid te worden van Outreach op het moment dat de tender is uitgeschreven. De expertise van Ocean Outdoor is meer dan welkom in het selectieproces van de tender.'