OMS start OMS Studio voor audio-commercials

26-06-2017 (12:22) - Toeleveranciers

OMS opent per 1 juli 2017 de deuren van haar eigen productiestudio onder de naam OMS Studio. Met OMS Studio brengt het bedrijf audio terug naar de basis, namelijk audio creaties met een missie én een verhaal. Het doel van OMS Studio is om de kwaliteit van audio commercials naar een consistent hoog niveau te brengen als dé perfecte audio partner voor adverteerders, creatieven en bureaus.


Door nieuwe ontwikkelingen op het gebied van adverteren op digitale audio ontstaat er vraag naar diversiteit aan radio commercials. Met OMS Studio is het vanaf nu mogelijk om het effect van een commercial te vergroten door elke creatie per doelgroep of radiozender te customizen.
 
samenwerking
Samen met Top Format ontwikkelde OMS de OMS Studio in Haarlem. Op deze nieuwe hotspot beschikt OMS Studio over 3 control rooms, 2 vocal studio’s, verse inspiratie en brede expertise van het audio vak. Joris van der Pol, Algemeen Directeur OMS: “Met OMS Studio wil OMS de samenwerking met adverteerders, media- en reclamebureaus versterken door samen mooie audio te maken. Met OMS Studio hebben we een top team aan creatieven om dit te realiseren.”
 
hoogwaardig
Frank Kok, Algemeen Directeur Top Format: “OMS Studio staat voor hoogwaardige audio én creatie. Er is veel ruimte voor een kwaliteitsslag: OMS Studio vult die ruimte hoorbaar in met een sterrencast voor audio: ons creatief team eigen conceptdenkers, een nieuwe generatie fulltime componist-producers, bekwame productie skills, nagelnieuwe studio’s en vooral: passie voor elke milliseconde audio.” 
 
over Top Format
Top Format Productions werkt al sinds 1974 als jingle-, commercial en audioproductie-bedrijf. De audiocreatie wordt in opdracht van de bureauwereld of 1-op-1 met merken gerealiseerd door het fulltime team componist-producers, onder leiding van Creative directeur Dave Albers. Vanaf eind juli zijn de nieuwe, klimaatneutrale studio’s complementair aan OMS Studio.
 
over OMS
OMS is een verkooporganisatie voor audio in Nederland. Aandeelhouders Talpa Radio en RadioCorp vormen samen OMS, een belangrijke speler op de audiomarkt. Met OMS Studio en haar brede portfolio aan stations; 538, Radio 10, Sky Radio, Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime FM en de digitale audioplatformen van OMX is OMS een waardevolle invulling van elk mediaplan.