Packaging Innovations 2018 maakt interactief floorplan met timetable bekend

04-04-2018 (10:23) - Toeleveranciers

Packaging Innovations vindt precies over een week plaats in Jaarbeurs Utrecht. De programmering inclusief tijden voor deze zesde editie is definitief en bekendgemaakt. Het conferentieprogramma is voor de bezoekers van Packaging Innovations gratis te bezoeken en zal elke dag verdeeld zijn over een tweetal theaters. 

 
Op 10 april opent Mat Bogust, ‘ninja’ op het gebied van vernieuwende en creatieve verpakkingsdesigns, uit Nieuw-Zeeland theater 1 en op 12 april sluit Graham Sturt (UK) theater 1 af. Daartussenin zijn er tijdens Shopper Marketing Update Live! (10 april) en de Pentawards Conference (11 en 12 april) nog vele sprekers die professionals niet mogen missen. Met dit omvangrijke programma wil de organisatie één van haar speerpunten voor 2018 behalen: de bezoeker vol inspiratie en met verbreding aan kennis huiswaarts te laten keren. Dit gebeurt niet alleen in theater 1, want ook in theater 2 staan tijdens het Personal & Home Care Packaging Forum (10 april), FONK: De Verleiding (11 april) en het Smart Pack Symposium (12 april) enorm veel interessante sprekers op het programma.
 

Nieuw: Pentawards

De Pentawards Conference komt na edities in Londen en Madrid, naar Packaging Innovations 2018 in Jaarbeurs Utrecht. De Pentawards is, met ruim 2.000 inzendingen uit 54 verschillende landen, wereldwijd de meest prestigieuze onderscheiding voor innovatief verpakkingsdesign. Naast een conferentie is er op Packaging Innovations een expositie met de meest spraakmakende Pentawards uit 2017. De Pentawards Conference brengt internationale en prijswinnende verpakkingsdesignbureaus samen om de uitdagingen en kansen bij het ontwerpen van wereldmerken te delen en daarmee de Nederlandse merkhouders te inspireren. Voor bezoekers van Packaging Innovations is deze conferentie en de Pentawards expositie kosteloos te bezoeken. Bekijk alle Pentawards sprekers hier.
 

Bekijk hier het interactieve floorplan welke dag voor jou persoonlijk het meest interessant kan zijn en registreer je voor 9 april via deze link.