Peek Creative Studios viert 35 jarig jubileum

01-11-2018 (12:40) - Toeleveranciers

Begonnen in het analoge tijdperk, heeft Peek Creative Studios de stap gemaakt naar digitaal en later ook naar CGI, video en animatie. Bij Peek werken 28 mensen die zich dagelijks inzetten voor klanten als Albert Heijn, Jumbo, Heineken, Mora, AB Inbev, Bavaria, Spar, Dorel Maxi-Cosi en Brand Loyalty.


bijzonder trots

Michel Sohier (Managing Director): “Het 35 jarig bestaan is een bijzondere mijlpaal. We hebben altijd ingespeeld op ontwikkelingen in de markt en op het juiste moment de juiste investeringen gedaan. Daar hoort ook de juiste mindset bij, namelijk iedere dag beter willen worden. Ik denk dat we bijzonder trots mogen zijn op deze club mensen. Maar we zijn nog niet klaar. Vandaag begint weer een nieuw hoofdstuk en moeten we klaar zijn om onze klanten op de best mogelijke manier te kunnen bedienen."


inventaris

Sohier vervolgt: "Een speciale vermelding waard is het 35-jarig jubileum van Marc Wittkampf (Creative Director). Marc is vanaf dag 1 werkzaam bij de studio en hoort inmiddels bij onze inventaris. Marc stapt nog iedere dag binnen met dezelfde passie en toewijding sinds hij voor het eerst als fotografie- assistent op onze studio begon. Zonder Marc hadden we dit nooit allemaal kunnen bereiken en daar zijn we hem zeer dankbaar voor.