Quantum brengt social stories naar het web

17-01-2019 (13:10) - Toeleveranciers

Native advertising specialist Quantum brengt de populaire Instagram-stories naar het web. Het technologiebedrijf komt daarmee tegemoet aan de vraag van adverteerders naar nieuwe en passende advertentieformaten om consumenten mobiel te bereiken. 


Het Europese bedrijf is onlangs gestart in Nederland en werkt inmiddels met een aanzienlijk aantal partners samen, waaronder het financiële netwerk IEX, woonwebsites JAAP en Pararius en de netwerken Semilo, Finance Network en Mannenmedia.


Rogier de Ruijter
, managing partner: “Mobiel bereik groeit al jaren en is inmiddels groter dan het bereik op andere devices. De creatieve mogelijkheden om gebruikers te bereiken en engagement te genereren op mobiele devices zijn echter nog steeds beperkt. We brachten al eerder onze native en native video formaten naar mobiel, met de native story zetten we de volgende stap in onze creatieve innovatie.”


Het inkopen van native stories verloopt in de beginfase nog enkel direct, maar kan binnen afzienbare tijd ook programmatic worden gedaan.