RAI hackt belangrijke vraagstukken tijdens Industry Hackathon

07-06-2018 (10:11) - Toeleveranciers

Belangrijke vraagstukken op het gebied van duurzaamheid, matchmaking, beleving, logistiek of andere evenementuitdagingen worden tijdens dit groot opgezette event opgelost door een team van experts, wetenschappers, studenten en professionals uit verschillende vakgebieden.


Maurits van der Sluis, COO RAI Amsterdam: “Met deze Event Industry Hackathon dagen we mensen uit om buiten de gebaande paden te denken en deze branche naar een hoger niveau te brengen. De oplossingen worden gedeeld en teruggegeven aan de evenementenbranche. Hiermee onderstrepen we de rol van de RAI als platform voor kennis, contacten en innovatie”.

 

iedereen kan meedoen

Professionals die uitgedaagd willen worden kunnen zich vóór 1 september aanmelden voor de Hackathon. RAI Amsterdam selecteert de deelnemers en zoekt hierbij naar een mix van experts, wetenschappers, studenten en overige professionals uit diverse industrieën. Iedereen kan meedoen. Het doel van deze hackathon is om in 24 uur tijd tot innovatieve en creatieve oplossingen te komen voor de vraagstukken die zijn ingezonden. De oplossingen zullen worden gedeeld binnen de internationale en nationale evenementenbranche. Daarnaast mag het winnende team een bedrag van 2.500 euro schenken aan een goed doel naar keuze.

schrijf je hier in.