Regisseurs Vittorio Sacco en Nick Sawyer voegen zich bij Nosh Food Films

20-12-2017 (11:49) - Toeleveranciers

Nosh Food Films, onderdeel van productiehuis Wenneker Group, verwelkomt twee nieuwe regisseurs Vittorio Sacco en Nick Sawyer toe aan hun team. Beide regisseurs zullen de creatie van reclame en content naar een nog hoger niveau helpen brengen.


De in Italië geboren Sacco is momenteel gevestigd in Florida en heeft in de loop der jaren onder andere gewerkt voor merken als McDonalds, Danone, Baskin Robbins en Bacardi. Hij wordt veelal geprezen om zijn technische vaardigheden, internationale portfolio en staat bekend om zijn bijzondere gave om eten als verheven kunst vast te leggen. Sacco brengt meer dan 40 jaar ervaring mee naar Nosh.


Nick Sawyer begon zijn carrière in de jaren negentig met het regisseren van muziekvideo's in Amerika. Vlak daarna is hij teruggekeerd naar de UK om zijn carrière verder uit te breiden in de reclamewereld. Hij is vele malen genomineerd en won meerdere CAD- en D&AD-awards. Sawyer staat bekend als een van de koplopers van een nieuwe lichting regisseurs gespecialiseerd in food- lifestyle- en special-effects -films. Hij werkt onder meer voor merken als McDonald’s, O2, Philips en KFC.