RTL Themakanalen nu ook in HD

01-12-2017 (10:36) - Toeleveranciers

Vanaf vandaag biedt RTL haar drie themakanalen ook in HD aan. Het gaat om RTL Telekids, RTL Lounge en RTL Crime. ZIGGO is de eerste televisie-aanbieder die de betreffende kanalen op respectievelijk kanaal 312, 140 en 120 in HD aanbiedt.


RTL Telekids, RTL Crime en RTL Lounge

RTL Telekids is inmiddels uitgegroeid tot een breed entertainmentplatform met een zender die dagelijks tussen 06.30 en 17.00 uur uitzendt op het kanaal van RTL 8. Verder heeft RTL Telekids een 24-uurs-kanaal, de Telekids-gemist-app, een online speelgoedwinkel, de Telekids-tablet, een website, de Telekids Musical School en diverse evenementen. De Telekids-programma’s zijn gericht op kinderen tussen 3 en 9 jaar en zijn Nederlands gesproken, educatief en geweldloos.

RTL Crime is dé digitale zender voor de Nederlandse crime-liefhebber.  Met de doorgifte in HD hebben de detectives van RTL Crime hun doel nog scherper in het vizier. Voor de beste series en programma’s op het gebied van drama en lifestyle uit binnen- en buitenland, kan de vrouwelijke kijker zeven dagen per week en 24 uur per dag terecht bij RTL Lounge.