Samenwerking Dokkumer Vlaggen Centrale en Zeeman Reclamegroep

06-02-2017 (14:32) - Toeleveranciers

Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC) en Zeeman Reclamegroep zijn een vergaande strategische samenwerking aangegaan. Met DVC als specialist op het gebied van vlag en doek en Zeeman als aanbieder op het gebied van signing, bieden de bedrijven nu samen een totaalpakket aan visuele oplossingen.


Beide bedrijven begeven zich al vele jaren op de markt van in- en outdoor reclame. DVC is sinds jaar en dag actief op het gebied van vlaggen en aanverwante doekproducten. De Zeeman Reclamegroep is specialist in visuele reclame met als zwaartepunt gevelreclame, voertuigreclame en winkelinrichting.

Robert -Jan Hageman, algemeen directeur van DVC , is enthousiast over de samenwerking. 'Deze stap is een logisch gevolg van een partnership die al meer dan 5 jaar gaande is. Het aanbod van Zeeman Reclame, met signing en drukwerk, is de perfecte aanvulling op ons specialisme in vlag en doek. De markt vraagt steeds vaker om een totaalpakket aan promotionele oplossingen en kan daarvoor nu terecht bij zowel DVC als Zeeman voor hun complete visuele identiteit, indoor- en outdoor.'