SCHAAL+ kiest OrangeValley

11-07-2018 (17:29) - Toeleveranciers

SCHAAL+, en  OrangeValley gaan samenwerken. Met deze samenwerking kiest SCHAAL+ voor OrangeValley als dé kennispartner voor digital advertising. Dit betekent dat OrangeValley vanaf nu de masterclasses verzorgt voor de digital marketingtalenten van SCHAAL+ als onderdeel van het Digital Talent Programma dat zij volgen.


Naast OrangeValley zijn ook Add2Favorites, mbstudio en Being A Designer toegetreden tot het netwerk van aangesloten kennispartners. 


Met de uitbreiding van deze nieuwe kennispartners wordt de inhoud van zowel het Digital Marketing Programma als het Digital Design Programma kwalitatief uitgebreid. Door de continue ontwikkelingen in de vakgebieden digital marketing en digital design, waarin SCHAAL+ dienstverlening biedt aan organisaties, is het noodzakelijk om het kennisprogramma af te blijven stemmen op de actualiteit en behoefte in de markt.  


Rik de Boer
over de keuze voor OrangeValley: “In ons kennisprogramma werken we samen met specialisten, ieder in zijn eigen vakgebied. Op die manier bieden onze Talent Programma’s én de kwaliteit én de actualiteit waar organisaties zo’n behoefte aan hebben. De samenwerking met OrangeValley op het gebied van digital advertising sluit hier perfect bij aan.”