SCHAAL+ lanceert incompany marketing trainingen

11-07-2019 (12:13) - Toeleveranciers

Vanaf juli breidt SCHAAL+ zijn dienstverlening uit met incompany trainingen voor (digital) marketing, communicatie en designteams. Ment Kuiper, incompany & innovatie manager, ontwikkelt deze trainingen op maat voor organisaties die de kennis van hun personeel op dit vlak willen onderhouden en verbreden. Deze dienst wordt gelanceerd vanwege de groeiende behoefte aan actuele vakkennis in organisaties. 
 
De incompany marketing trainingen zijn geschikt voor individuen en voor  teams vanaf twee personen en worden samengesteld aan de hand van de eisen van de opdrachtgever. Alle marketing-, communicatie- en design onderwerpen kunnen aan bod komen in de trainingen, zoals het ontwikkelen van persona’s, een contentstrategie of een social mediaplan. Ook bredere onderwerpen als een online strategie of een sessie over actuele trends zijn mogelijk. Afhankelijk van de wensen neemt de training één of meerdere dag(en) of dagdelen in beslag.
 
Ment Kuiper over de incompany marketing trainingen: “Opdrachtgevers waar onze young professionals werken geven regelmatig aan dat ze de actuele kennis die zij meebrengen ook graag bij de rest van het personeel willen bijbrengen. Om te voorzien in deze behoefte hebben we ons kennisprogramma voor young professionals uitgebreid naar incompany trainingen. Het voordeel is dat deze ook op maat kunnen worden gemaakt voor organisaties die (nog) geen opdrachtgever zijn van SCHAAL+.”