Smart Connections neemt CRM People over

02-06-2017 (12:58) - Toeleveranciers

Customer engagement agency Smart Connections versterkt zijn positie door CRM People over te nemen. Beide partijen werkten al langer samen, maar met de overname worden de banden verder versterkt.

CRM People bemiddelt al 17 jaar in specialisten op het gebied van CRM. Zowel voor vast als interim. Partijen als Tui, T-Mobile, ING, Holland Casino en Marktplaats.nl kunnen ze tot hun vaste klanten rekenen. De versterking van CRM People is een welkome aanvulling voor Smart Connections en past perfect in de groeistrategie die ze voor ogen hebben.

Je kunt bij Smart Connections terecht voor klantinzicht,voor slimme data driven strategieën, praktische realisatie en full-service ondersteuning van effectieve klantcontactprogramma's.

groeiambitie
Opdrachtgevers vragen steeds vaker om professionals in vast dienstverband of op interim basis op dit gebied. Door de overname voorziet Smart Connections vanaf nu ook in deze behoefte, en geeft hierdoor gelijk invulling aan haar groeiambitie om klanten een effectieve totaaloplossing te kunnen bieden bij het realiseren van waardevolle klantrelaties.