Spotta lanceert Folders.nl

12-02-2020 (18:58) - Toeleveranciers

De folderwebsite en app van Spotta gaan vanaf 12 februari verder als Folders.nl. Dit is de eerste merkbare verandering van de nieuwe strategische samenwerking van Spotta met digitale dienstverlener WePublish. Beide partijen bundelen hun krachten en spelen daarmee in op de trend dat consumenten steeds vaker online folders gebruiken om te besluiten bij welke (online) winkel ze hun producten kopen.

De focus van WePublish zal liggen op innovatie en ontwikkeling van zowel de digitale folder als de transformatie van folderplatform naar dataplatform. Folders.nl is volledig in beheer van WePublish en onderscheidt zich van andere platforms door de kwaliteit van het verkeer en het rendement voor retailers. Zo krijgen retailers meer inzicht in de effectiviteit van promotie en het gedrag van shoppers.

Data over koopgedrag

Door met Folders.nl data over koopgedrag en koopintentie nog beter in te zetten en bijvoorbeeld te koppelen aan de actualiteit worden aanbiedingen nog relevanter voor consumenten. Voor het verhogen van winkelbezoeken en online conversie werken retailers samen met WePublish op zowel het platform als hun eigen website.