Ticketrunner integreert met belangrijkste ticketaanbieders

16-05-2018 (10:28) - Toeleveranciers

Ticketrunner, de Duitse aanbieder van brand ambassador software voor events, maakt vandaag bekend dat het geïntegreerd is met bekende ticketaanbieders als Eventbrite, Paylogic, Universe, Ticket.io, Eventix, Reservix.


Ook de eerste festivals maken gebruik van de dienst. Amsterdam Music Festival (NL), Bootshaus (D), Sea You Festival (D), New Horizons Festival (D) en Tante Mia Tanzt (D) zetten met behulp van Ticketrunner hun fans in om via social media het event te promoten. Naast festivals in Nederland en Duitsland wil Ticketrunner snel uitbreiden naar de rest van Europa.


Ticketrunner helpt events om meer tickets te verkopen en de zichtbaarheid onder de doelgroep te vergroten. Om deze groei te stimuleren maakt Ticketrunner het mogelijk voor ambassadeurs om punten te verdienen met elke actie die ze ondernemen. Het creëren, delen of engagen van content op social media en natuurlijk het direct verkopen van tickets aan vrienden en volgers, worden gecompenseerd met punten. Deze punten zijn in te ruilen voor gratis kaarten, meet & greets en andere exclusieve ervaringen. Siamak Ghofrani, verantwoordelijk voor marketing en business development bij Ticketrunner: ”Ticketrunner helpt bij het creëren van meerdere contactmomenten tussen een merk en potentiële klanten. Via vrienden ontvangen zij gepersonaliseerde aanbiedingen en content die relevant is voor ze. Deze aanbevelingen zijn een manier van marketing die meer authenticiteit uitstraalt en zorgt voor een hogere conversie.”