Tijd besparen, is (ook) verdienen

13-06-2019 (12:24) - Toeleveranciers

Het hebben van een onderneming brengt de nodige verantwoordelijkheden met zich mee. Je moet aan veel dingen denken. Geld verdienen, is prioriteit nummer 1 en dat doe je door klanten binnen te halen en door goed werk te leveren. Daarnaast kun je op bepaalde dagelijkse activiteiten tijd te besparen. Zo kun je je verdienmodel verder optimaliseren. Doordat je tijd bespaart, houd je meer tijd over voor andere zaken. Kortom,  een aantal dingen niet te veel doen, verdient je aandacht.
 

boekhouding

Een belangrijk onderdeel binnen je onderneming is de boekhouding. Dat wordt nog weleens vergeten door ondernemers.. Zij zien het als een bijzaak terwijl je dit juist als hoofdzaak zou moeten zien. De reden? Door het goed in kaart brengen van je financiële situatie weet je beter waar jij je geld in moet investeren. Je kunt beter bepalen welke kant jij met je bedrijf op moet gaan. Bovendien kun je ook eerder ingrijpen als het fout dreigt te gaan. Mocht jij hier veel tijd aan kwijtzijn, kies dan voor een goede accountant die het voor jou kan doen. waardoor jij meer tijd overhoudt voor de primaire taken.
 

handige tip

Soms zit het behalen van financieel voordeel  ook in kleinere zaken. Het aanschaffen van cartridges bijvoorbeeld, is over het algemeen redelijk prijzig. Mocht je hierop willen besparen, dan is het een aanrader om eens op zoek te gaan naar een goedkopere aanbieder. Een goed voorbeeld van een aanbieder waar je een cartridge voor een scherpe prijs kunt aanschaffen, is Goedkoopprinten.nl. Deze aanbieder biedt kwaliteitscartridges tegen scherpe prijze en in 2.211 reviews krijgen zij dan ook gemiddeld een 8.8.