TradeCast geselecteerd voor televisiebeurs ‘NAB Show 2017’ in Las Vegas

22-02-2017 (10:44) - Toeleveranciers

De organisatie van de NAB Show 2017 heeft startup TradeCast uitgekozen om zich als één van dertig startups wereldwijd te presenteren op de grootste vakbeurs voor film-, televisie- en mediabedrijven ter wereld.


De NAB Show 2017 vindt plaats van 22 tot en met 27 april in Las Vegas, Nevada en is al jaren dé plek waar de nieuwste technieken worden geïntroduceerd op het gebied van film- en televisie en het verspreiden van video content.  Door zijn interactieve platform voor het starten van een eigen online tv-zender is TradeCast uitgekozen om als één van dertig startups wereldwijd zijn techniek op de NAB Show te presenteren.


Op de NAB Show zijn jaarlijks de nieuwste technieken voor het maken van content te zien: van de meest geavanceerde filmcamera’s, drones en VR-brillen tot innovatieve nieuwe platformen om video content mee te verspreiden. De NAB Show is ook de plek waar jaarlijks leiders op het gebied van film, televisie, gaming, mobile en video samenkomen om de toekomst van content maken te bepalen.