Tribes heeft beste flexplek van Nederland

09-11-2017 (09:18) - Toeleveranciers

Bij de Nationale Flexplek Test is Tribes als winnaar uit de bus gekomen. Het gaat om de locatie Amsterdam Amstel. Een jaar lang staat deze locatie te boek als beste flexplek van Nederland.

 

totale beleving

De Test is een initiatief van ASUS Benelux, in samenwerking met Microsoft en taxiservice Abel, Meeùs, ICS Business Card en Also Cloud Services. Naast de titel Beste Flexplek van Nederland, oordeelde de jury over de beste horecaflexplek en de beste lokale flexplek. Onder andere de snelheid van het internet, de bereikbaarheid van de locatie, de kwaliteit van de catering, sfeer en de beschikbare faciliteiten zijn beoordeeld. Tribes viel op door de kwaliteit van de service en beschikbare faciliteiten, maar met name door de totale beleving: ‘De ontvangst is hartelijk, de omgeving biedt voldoende rustige werkplekken, maar er is ook de dynamiek van een centrale ruimte. Naast die basis – de werkplek – biedt Tribes met (fair trade) catering, meetingrooms, lockers, en printer een omgeving waar de professional zich volledig kan concentreren op werk, in de wetenschap dat alles in de omgeving goed is geregeld’, aldus de jury.
 

titelprolongatie

Een mooie gelegenheid voor Chief en Founder van Tribes, Eduard Schaepman, om de opening van de vierde Tribes vestiging in Rotterdam te combineren met het in ontvangst nemen van de prijs. Schaepman: ‘Ik ben ontzettend blij dat we die felbegeerde gouden plaat weer in de wacht hebben gesleept, zeker omdat het als titelverdediger toch een extra uitdaging is. Het bevestigt de vijfsterrenbeleving die we steeds willen creëren, door alles tot in de puntjes te verzorgen voor onze gasten. We hebben het niet voor niets over een hotel voor overdag. Het winnen van deze prijs is de perfecte afsluiting van 2017.’ In 2015 ging Tribes ook al met de titel aan de haal, toen met de Tribes locatie in Eindhoven.