USG leidt growth hackers op

25-01-2018 (11:44) - Toeleveranciers

In samenwerking met The Talent Institute gaat USG People zich focussen op het opleiden van growth hackers. De twintig medewerkers worden ondergebracht bij USG People Nederland: Unique, Start People, Business Services en USG Professionals, allen werkmaatschappijen van USG, waar zij ervaring op kunnen doen.

 
USG geeft aan voorop te willen lopen in online recruitment. Data-analyse krijgt hierin een steeds grotere rol en goed opgeleide growth hackers weten hoe zij data-analyses kunnen inzetten voor efficiënte online recruitment. USG gaat veel investeren om zowel de employee journey als de employer journey te perfectioneren.
 
De growth hackers worden bij de maatschappijen van USG verantwoordelijk voor de acquisitie en het activeren van kandidaten en klanten door middel van onderzoek. Daarbij gebruiken ze social media, marketing automation, search advertising, lead scoring, lead nurturing en data-analyse als tools. Zowel USG als zijn nieuwe growth hackers moeten hier uiteindelijk de vruchten van plukken.