Van Straaten introduceert display-oplossing myLEDGO

22-08-2018 (09:51) - Toeleveranciers

Van Straaten, specialist op het gebied van innovatieve visuele communicatie, introduceert myLEDGO, een  displaysysteem dat visuals van topkwaliteit combineert met LED-technologie. Van Straaten levert de nieuwe display-oplossing in onder meer Nederland, België, Duitsland, Scandinavië, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.


myLEDGO geldt als een hoogwaardige vervanger van roll-up banners en andere pop-upsystemen. De display is zonder gereedschap en verbindingsstukken makkelijk in elkaar te zetten en de visuals zijn in een handomdraai te verwisselen. Ook kunnen meerdere displays aan elkaar worden gekoppeld, zodat een volledige wand van visuals ontstaat. De heldere en levendige LED-verlichting laat daarbij kleuren nog beter uitkomen. myLEDGO onderscheidt zich als laatste doordat stabiliteit wordt gecombineerd met een zeer licht gewicht.


Vanwege zijn flexibele karakter leent myLEDGO zich perfect voor gebruik in dynamische omgevingen. Door de makkelijk te vervangen visuals kunnen retailers hun winkels regelmatig van een nieuwe look voorzien. Ook is myLEDGO zeer geschikt voor het creëren van een ultieme welkomstbeleving op evenementen en hospitality-gelegenheden of het neerzetten van een beurspresentatie of productlaunch. Tot slot kunnen scholen, restaurants en hotels hun interieur met myLEDGO op een laagdrempelige, flexibele wijze inrichten.


www.myledgo.nl 

De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.