Veldhuis Media breidt capaciteit uit met Komori achtkleuren drukpers

13-10-2017 (10:16) - Toeleveranciers

Veldhuis Media uit Raalte heeft bij AtéCé Graphic Products een nieuwe Komori GL840P drukpers besteld. ‘Dat is het sluitstuk van een omvangrijke interne logistieke operatie’, zegt directeur Oscar Jager.


1.200 m² productieruimte erbij

‘We hebben ook de belendende hal aan ons pand betrokken. Dat betekent 1.200 m² productieruimte erbij. We hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om onze productie opnieuw ingericht. De route die het papier nu aflegt is veel logischer, alles sluit beter op elkaar aan. In de voor ons nieuwe hal komt begin volgend jaar onze vierde Komori. Dat is een pure uitbreiding, want dat klinkt misschien vreemd, maar we groeien behoorlijk’.


kritisch

Ook directeur Erwin de Lange beaamt dat. ‘Laat de achtkleuren pers maar komen, die kunnen we goed gebruiken. We beschikken dan over drie acht- en één vijfkleuren pers van het Japanse merk. We zijn inderdaad een Komori huis, maar toch kijken we bij uitbreiding iedere keer weer heel kritisch. Zo ook dit keer. Uiteindelijk gaat het om de pers die het beste bij je drukwerkpakket past en waar je geld mee kan verdienen. Daardoor is de keuze opnieuw op Komori gevallen. Waarbij de langjarige relatie met en het vertrouwen in Komori natuurlijk een belangrijke rol hebben gespeeld. Dat geldt ook voor onze relatie met AtéCé, die onze huisleverancier van alle supplies is' Ook dit keer hebben Komori en AtéCé zich weer als echte businesspartners opgesteld.'