Welkom!tool

20-04-2017 (10:39) - Toeleveranciers

Een nieuwe online applicatie van Welkom! moet op een toegankelijke manier het ideale bezoekprofiel van een organisatie in kaart brengen. Gratis. In zes stappen kunnen bedrijven hun bezoekprofiel schetsen. Vandaag is de online campagne en PR-strategie (van Merktroubadour) gelanceerd. 
 
‘Door de betekenis van contactmomenten op een onderscheidende manier uit te vergroten maken we met deze nieuwe applicatie eenvoudig inzichtelijk hoe belangrijk een unieke bezoekbeleving is. We verwachten vanaf nu bezoekbeleving concreter te maken en daarom een bredere doelgroep van dienst te kunnen zijn’, zegt Ursula Buiteman, Business Developer van Welkom!  
 
Voor het tot leven wekken van de interactieve tool, werd creatief bureau Another Universe ingeschakeld. Het bureau maakte een experience waarbij websitebezoekers zes contactmomenten ervaren. Ze worden voor verschillende keuzes gesteld. Bijvoorbeeld; ziet u koffie binnen uw organisatie als verwelkoming of als verleiding? En, wilt u dat bezoekers naar kunst kijken voor het oog of uw bezoekers inspireren? Uit de gemaakte keuzes volgt een bezoekprofiel in de vorm van een infographic die men via een link makkelijk kan downloaden. De tool is vanaf vandaag voor ieder bedrijf beschikbaar via http://www.welkombijwelkom.nl/bezoekprofiel.
 
credits 
Opdrachtgever: Welkom!
Creatief concept: Another Universe
Mediastrategie: Zoekhelden
PR-strategie: Merktroubadour