World of Dino's strijkt neer in Utrecht

29-03-2018 (12:02) - Toeleveranciers

World of Dinos, een intensieve, multimediale Dino-ervaring, komt naar Utrecht. De attractie is in eigen beheer opgezet door Hillenaar Events. Interactieve elementen worden gecombineerd met realistische dino modellen.


Mariska van den Hout, project manager: "De voorbereidingen hebben meer dan een jaar geduurd. Bezoekers stappen letterlijk een andere wereld in. De expo omvat meer dan 7.000 vierkante meter en is uitgerust met de nieuwste special effects en Utrecht krijgt de wereldprimeur van World of Dinos. Daarna gaat de expo de wereld over.” 

 

intense ervaring

World of Dinos is onderverdeeld in werelddelen waar bezoekers oog in oog komen te staan met dinosaurussen die op ware grote in op maat gemaakte decors tentoongesteld zijn. "Niet alleen de omvang van de modellen is realistisch. Denk aan een brullende T-Rex en de razendsnelle Velociraptor. Alle dino’s bewegen en maken geluid. Dit zorgt voor een intense bezoekerservaring die indruk maakt.” zegt van den Hout. "Voor de opbouw van World of Dinos zijn tien dagen nodig. "Dertig technici transformeren de Jaarbeurs naar een waar ‘jurassic park’ . Vanuit onze werkplaats, waar de expo in eigen beheer gebouwd is, worden de decors met tien trailers naar Utrecht gereden. We verwachten meer dan 50.000 bezoekers.” De voorverkoop is vandaag gestart.