FONK Magazine

Fonk magazine vertegenwoordigt de menselijke maat in marcom en media en verschijnt elke 2 weken in print en als digitaal magazine. We schrijven over communicatie & reclame, media, marketing, design, fotografie en soms ook over mode. Fonk verrast, inspireert en motiveert. We stellen de mens achter het zakelijk succes centraal. Met uitgesproken interviews, achtergronden en opinie kiezen we voor de leukste journalistieke versnelling. 


FONK #233
KOMT DAT ZIEN!

 

De jaarlijkse FONK Out of Home enquete zit er weer op. In deze zesde editie van de

enquete zetten we wederom de 31 beste exploitanten op rij. Goed ook om te zien dat er ruimte is voor nieuwkomers als Mundu en Exposurebox. Daarnaast verwelkomen we Jeroen Hillenaar met zijn nieuwe initiatief Hillenaar Outdoor.

Naast (school)cijfers in deze uitgave ook aandacht voor actuele trends, creatieve do’s en don’ts, het genereren van webtraffic en alles wat je moet weten over de actuele stand vanzaken in Digital Out of Home. Dat we maar liefst 18 pagina’s hebben volgeschreven over wat speelt in Out of Home, zegt op zich misschien niet alles, maar wel veel.

Gelukkig hebben we toch ook nog een aantal pagina’s beschikbaar (al is het nooit genoeg) voor de meer zachte kant van het vak; halverwege alweer de vierde jaargang van de serie Reclamedieren weet fotograaf Kees Rijken zich iedere keer weer opnieuw uit te vinden met baasjes en beestjes. Deze keer de schaterlachende eer aan Marièlle Beek van East Side. Aanmeldingen van nieuwe baasjes en beestjes blijven welkom!

Mis in deze editie ook onze front pages niet met diverse tentoonstellingen en must see’s van formaat. Zo siert het werk van fotograaf Richard Koek onze cover en Danstheater AYA is met Lust for Live baanbrekend èn ontroerend tegelijk. In de inspired pages ontpopt Philip Kok, CEO van The Valley, zich tot een begenadigd (straat)fotograaf. En last but not least: we hebben onze rubriek Nieuw Werk uitgebreid & opgefrist. Komt dat zien!
 

Nicolette Hulsebos
hoofdredacteur FONK
Magazine

follow me @nicolettehulseb  


 

Klik op onderstaande covers om eerdere edities te lezen

        

Nieuws of tips?

Heb je nieuwstips of wil je iets melden aan de redactie? Geef het door

Abonneren?


Heb je nog geen abonnement op fonk magazine? Meld je hier aan!