FONK Magazine

Fonk magazine vertegenwoordigt de menselijke maat in marcom en media en verschijnt elke 2 weken in print en als digitaal magazine. We schrijven over communicatie & reclame, media, marketing, design, fotografie en soms ook over mode. Fonk verrast, inspireert en motiveert. We stellen de mens achter het zakelijk succes centraal. Met uitgesproken interviews, achtergronden en opinie kiezen we voor de leukste journalistieke versnelling. 


FONK #223
We hebben een nieuwe traditie!

 

We hebben een nieuwe traditie! Met trots presenteren wij voor de tweede keer in de laatste uitgave van het jaar de Most Inspiring People 2017.

Met deze editie vol inspiratie, positieve energie en vindingrijkheid hopen we iedereen op een goede manier over de drempel van het nieuwe jaar te helpen. Ruim 20 professionals met een uitgesproken can do mentaliteit hebben ‘hun sleutel tot succes’ met ons gedeeld.

De selectie van de mensen die wat ons betreft dit jaar met verve de titel Most Inspiring People mogen dragen, kwam bijna vanzelf tot stand. Wij richtten in het selectieproces onze pijlen dit jaar op de vele multitaskers, dwarsdenkers en wegbereiders die onze wereld rijk is. Mensen die de moed hebben aan een tweede (of derde) carrière te beginnen, of die moeiteloos meerdere levens naast elkaar leiden. Zij lijken de trend te zetten van een nieuw era.

En zeg nou zelf, wat is er inspirerender dan de grauwe deken van alledag (een beetje overdrijven mag hier wel) van je af te gooien en het eens helemaal anders aan te pakken. Geen woorden maar daden, is het motto van deze editie van Most Inspiring People 2017.

Ook dit jaar wensen wij alle mensen die het vlammetje brandend houden, allen die weten dat falen niet dodelijk is en succes per definitie niet permanent, en allen die niet alleen weten hoe te nemen, maar die ook durven geven, een onweerstaanbaar 2018.

Fijne dagen en tot ziens in het nieuwe jaar!

Nicolette Hulsebos
hoofdredacteur FONK
Magazine

follow me @nicolettehulseb  


 

Klik op onderstaande covers om eerdere edities te lezen

        

Nieuws of tips?

Heb je nieuwstips of wil je iets melden aan de redactie? Geef het door

Abonneren?


Heb je nog geen abonnement op fonk magazine? Meld je hier aan!