Agenda


Peter Lindbergh

A Different Vision on Fashion Photography - Tentoonstelling

Peter Lindbergh
za 10 september 2016 t/m zo 12 februari 2016 - Vanaf 10 september 2016 is in de Kunsthal Rotterdam de eerste tentoonstelling in Nederland gewijd aan de Duitse fotograaf Peter Lindbergh te zien. De Kunsthal stelt de tentoonstelling – die uit meer dan 220 foto’s bestaat – samen en zorgt voor de internationale tournee. Het spectaculaire overzicht van Lindberghs oeuvre bevat exclusief materiaal, van niet eerder getoonde beelden, persoonlijke aantekeningen, storyboards, rekwisieten, polaroidfoto's, contactafdrukken, films en monumentale afdrukken. Lindberghs pure zwart-witfoto's zijn al vanaf het begin van de jaren tachtig koersbepalend voor de modefotografie, en voor het eerst samengebracht in een omvangrijk retrospectief.
Lees verder »

Amsterdam Light Festival

Tijdvensters en regenboogbruggen - Festival

Amsterdam Light Festival
do 1 december 2016 t/m zo 22 januari 2016 - Op donderdag 1 december opent de vijfde editie van Amsterdam Light Festival. Het festival bestaat uit twee onderdelen: de vaarroute Water Colors met 20 indrukwekkende lichtkunstwerken in de historische binnenstad en de wandelroute Illuminade met 18 innovatieve kunstwerken in de Weesper- en Plantagebuurt.
Lees verder »

Branded Content

Content brands: hype or hero? - Congres

Branded Content
do 2 februari 2017 - Contentmarketing is hot. Net als “social media” een aantal jaren geleden, springt iedereen nu op de contenttrein. Hygiene, hero , hub content, always on content, paid, owned en earned content, video content, etc. We kunnen er als merken en industrie niet meer om heen, lijkt het wel. En is contentmarketing, als we Seth Godin moeten geloven, de enige marketing die in de toekomst overblijft?
Lees verder »

DPAtalk

Thema: New Materials - Congres

do 2 februari 2017 - DPA TALK#13: New Materials - Key to sustainable design Onze industrie, zowel architectuur als interieur- en productontwerp, is afhankelijk van grondstoffen. In rap tempo zien we deze natuurlijke voorraden verdwijnen, om deze te behouden zijn we constant op zoek naar nieuwe materialen. Maar waar begint een zoektocht naar nieuwe materialen eigenlijk? Met duurzaamheid en schaarste als belangrijke drijfveren groeit de vraag naar deze ontwikkelingen en dat roept vragen op. Aan welke eisen moeten deze materialen bijvoorbeeld voldoen? En in welke mate is het volledig toepasbaar in ons vakgebied?
Lees verder »

Van Horen, Zien, Zeggen

mediatraining - Seminar

do 16 februari 2017 - Wat is een pakkend verhaal? En hoe sta je zelfverzekerd de media te woord? Op onder andere die vragen geven presentatrice Evelien Bosch (KRO-NCRV, BNN en MTV) en Raymond Bresching (communicatiestrateeg bij Counter Content) in de nieuwe mediatraining ‘Van Horen, Zien, Zeggen’ antwoord. De training wordt gegeven in de mediahub VondelCS in Amsterdam en is geschikt voor iedereen die in aanraking komt met of advies geeft op het gebied van media.
Lees verder »

Brand Genetics 2017

over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van brand management - Symposium

Brand Genetics 2017
di 7 maart 2017 - In ons vakgebied volgen nieuwe onderwerpen elkaar in rap tempo op. Ondertussen vinden er bij de meer fundamentele onderwerpen ook allerlei ontwikkelingen plaats. Onder de vlag van Brand Genetics willen we juist bij deze ontwikkelingen stil staan. Wat zijn bijvoorbeeld nieuwe issues bij positioneren? Wat zijn nieuwe manieren om klantervaringen te meten? En wat is de invloed van online op het vormgeven van je merkidentiteit? Allemaal nieuwe inzichten die betrekking hebben op het fundament van ons vakgebied. Het is weer tijd voor Brand Genetics!
Lees verder »