Agenda


All you can art

Atelier met IBB - Tentoonstelling

za 17 juni 2017 t/m zo 27 augustus 2017 - All you can Art komt terug! Na de eerste editie in 2016 komt Instituto Buena Bista (IBB) Curaçao deze zomer voor de tweede keer naar de Kunsthal. All you can Art 2 is een tentoonstelling en open atelier, waar iedereen volgens het meester–gezel principe de kans krijgt om te maken, te leren en te ontdekken. IBB oprichters en kunstenaars David Bade en Tirzo Martha, zijn samen met verschillende social practice kunstenaars, dagelijks in het atelier aanwezig om met publiek kunst te maken.
Lees verder »

Beeckestijn Business School

CRM opleidingen - Opleidingen & Trainingen

Beeckestijn Business School
di 12 september 2017 - Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten. Doel van Beeckestijn is het ontwikkelen en aanbieden van kortdurende hoogwaardige opleidingen waarbij de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden ingezet.
Lees verder »

Masterclass etsen o.l.v. Stijn Peeters

Masterclass etsen o.l.v. Stijn Peeters
wo 13 september 2017 t/m do 21 september 2017 - Grafisch Atelier Daglicht is de ontstaansplek van een bijzondere reeks masterclasses. Zo ook onze masterclass etsen: Na 4 edities op de oude locatie van Grafisch Atelier Daglicht en succesvolle edities georganiseerd door Stichting to the Etch ( den Bosch, Arnhem en Eindhoven)en voor AKV StJoost komt de masterclass weer terug. Dit keer op de nieuwe locatie van Beeldenstorm/Daglicht.
Lees verder »

brabant wunderkammer

brabant wunderkammer
do 14 september 2017 t/m zo 31 december 2017 - Van 14 september tot en met 31 december is de expositie ‘Brabant Wunderkammer’ te zien in de expositieruimte van bkkc. Met deze expositie maken we de gunstige humuslaag voor het huidige design zichtbaar. In het kader van het themajaar ‘van Mondriaan tot Dutch Design’ in 2017 geeft bkkc deze expo vorm In samenwerking met Moyra Besjes en Natasja Lauwers van by aaaa.
Lees verder »

Beeckestijn Business School

Korte opleidingen digital - Opleidingen & Trainingen

Beeckestijn Business School
di 19 september 2017 - Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten. Doel van Beeckestijn is het ontwikkelen en aanbieden van kortdurende hoogwaardige opleidingen waarbij de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden ingezet.
Lees verder »

Customer Experience & CRM in 1 day

Klant & klantbeleving centraal, topsprekers, aansprekende cases & workshops - Event

Customer Experience & CRM in 1 day
do 21 september 2017 - Experience als onderscheidende toegevoegde waarde voor de klant Klanten kopen steeds vaker op basis van de toegevoegde waarde die door de leverancier wordt geleverd. Het aanreiken van een experience is daarbij een belangrijke factor voor succes.
Lees verder »

Beeckestijn Business School

(online) Marketing & Communicatie - Opleidingen & Trainingen

Beeckestijn Business School
di 3 oktober 2017 - Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten. Doel van Beeckestijn is het ontwikkelen en aanbieden van kortdurende hoogwaardige opleidingen waarbij de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden ingezet.
Lees verder »

NASA landt in Nederland

Veronica McGregor keynote speaker bij OnBrand ‘17 - Congres

do 12 oktober 2017 - NASA bevestigt dat Veronica McGregor als keynote speaker naar Nederland komt voor OnBrand ‘17. McGregor is het brein achter de social media campagnes van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie. Met GIFjes, VR en 360 graden video’s maakt ze ruimtevaart voor een groot publiek toegankelijk. Haar projecten voor NASA zijn onder meer bekroond met de SXSW Interactive Award en Webby awards.
Lees verder »

Traverse

Internationaal influencers congres - Congres

Traverse
za 26 mei 2018 t/m zo 27 mei 2018 - Honderden bloggers, vloggers, Instagrammers, YouTubers in voorjaar 2018 weekend lang in Maasstad. Ruim 400 social influencers van over de hele wereld komen in het voorjaar naar Rotterdam voor het Traverse congres. Traverse is het grootste influencers congres van Engeland, dat jaarlijks honderden deelnemers wereldwijd trekt: van beginnende bloggers tot invloedrijke Instagrammers, vloggers en YouTubers. Rotterdam is de eerste niet-Engelse stad waar het congres plaatsvindt. Deze zesde editie vindt plaats op zaterdag 26 en zondag 27 mei 2018.
Lees verder »