Agenda


NIMA aanbod sept - dec 2016

NIMA aanbod sept - dec 2016
do 1 september 2016 t/m za 31 december 2016 - Bekijk hier het cursusaanbod van NIMA voor de periode september - december en schrijf je direct in.
Lees verder »

Peter Lindbergh

A Different Vision on Fashion Photography - Tentoonstelling

Peter Lindbergh
za 10 september 2016 t/m zo 12 februari 2016 - Vanaf 10 september 2016 is in de Kunsthal Rotterdam de eerste tentoonstelling in Nederland gewijd aan de Duitse fotograaf Peter Lindbergh te zien. De Kunsthal stelt de tentoonstelling – die uit meer dan 220 foto’s bestaat – samen en zorgt voor de internationale tournee. Het spectaculaire overzicht van Lindberghs oeuvre bevat exclusief materiaal, van niet eerder getoonde beelden, persoonlijke aantekeningen, storyboards, rekwisieten, polaroidfoto's, contactafdrukken, films en monumentale afdrukken. Lindberghs pure zwart-witfoto's zijn al vanaf het begin van de jaren tachtig koersbepalend voor de modefotografie, en voor het eerst samengebracht in een omvangrijk retrospectief.
Lees verder »

Het Grote Marketingcongres

Marketing in the fastlane - Congres

Het Grote Marketingcongres
di 1 november 2016 - De toekomst is nog nooit zo helder geweest. Gewoon goed marketing bedrijven? Het is niet meer genoeg. De ontwikkelingen gaan zo snel dat je als merk straks overbodig bent als je nu niet verandert en zorgt dat je in de #fastlane blijft.
Lees verder »

ARC16 Awards

ARC16 Awards
do 17 november 2016 - Na de succesvolle editie van 2015 dingen architecten en ontwerpers ook dit jaar mee naar de ARC16 Awards, het feest van de Nederlandse architectuur en ontwerp. Deelnemers kunnen inschrijven in vijf categorieën: architectuur, interieur, meubel, detail en innovatie. Daarnaast wordt een speciale Oeuvre Award uitgereikt.
Lees verder »