Agenda


100 jaar inspiratie

De invloed van de Amsterdamse School op het hedendaagse bouwen - Tentoonstelling

100 jaar inspiratie
do 14 april 2016 t/m do 6 oktober 2016 - In 2016 vieren we 100 jaar Amsterdamse School. De woningbouw van de Amsterdamse School behoort tot de hoogtepunten van de Nederlandse architectuur en is nu nog overal in de stad Amsterdam te bewonderen. Architectuurcentrum Amsterdam stelt een tentoonstelling samen over de invloed van de Amsterdamse School op het hedendaagse bouwen en de hedendaagse stedenbouw.
Lees verder »

Optic Mountaineering

TENT Rotterdam - Tentoonstelling

do 21 juli 2016 t/m zo 18 september 2016 - Optic Mountaineering. Deze groepstentoonstelling brengt werk van dertien kunstenaars bijeen dat is voortgekomen uit een langdurige culturele uitwisseling tussen Basel en Rotterdam. In de afgelopen vijftien jaar hebben Atelier Mondial in Basel en het Rotterdamse kunstenaarsinitiatief Kaus Australis gezamenlijk residenties georganiseerd voor getalenteerde kunstenaars. De tentoonstelling is samengesteld door Annina Zimmermann, onafhankelijk curator en tevens de eerste resident van de uitwisseling.
Lees verder »

NIMA aanbod sept - dec 2016

NIMA aanbod sept - dec 2016
do 1 september 2016 t/m za 31 december 2016 - Bekijk hier het cursusaanbod van NIMA voor de periode september - december en schrijf je direct in.
Lees verder »

Hét B2B E-commerce event

o.a. Jan Kees de Jager inspireert ondernemers over de digitale innovaties. - Congres

Hét B2B E-commerce event
do 8 september 2016 - Sana Commerce organiseert op donderdag 8 september Hét B2B e-commerce event in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Dit event is gratis te bezoeken en speciaal voor handel- en productiebedrijven die meer uit hun organisatie willen halen met een e-commerce oplossing.
Lees verder »

Retail & Brand Festival

De Fabrique Utrecht - Festival

do 8 september 2016 - Kom naar het Retail & Brands festival op 8 september a.s. in DeFabrique te Utrecht. Het is nieuw, anders, verfrissend en vol energie! Deze week in de spotlight de festivalpijler RetailRookies: De ‘new kids on the retail block’. Jonge ondernemers die durven pionieren en inspelen op consumentenbehoeften. Mis het niet!
Lees verder »

Peter Lindbergh

A Different Vision on Fashion Photography - Tentoonstelling

Peter Lindbergh
za 10 september 2016 t/m zo 12 februari 2016 - Vanaf 10 september 2016 is in de Kunsthal Rotterdam de eerste tentoonstelling in Nederland gewijd aan de Duitse fotograaf Peter Lindbergh te zien. De Kunsthal stelt de tentoonstelling – die uit meer dan 220 foto’s bestaat – samen en zorgt voor de internationale tournee. Het spectaculaire overzicht van Lindberghs oeuvre bevat exclusief materiaal, van niet eerder getoonde beelden, persoonlijke aantekeningen, storyboards, rekwisieten, polaroidfoto's, contactafdrukken, films en monumentale afdrukken. Lindberghs pure zwart-witfoto's zijn al vanaf het begin van de jaren tachtig koersbepalend voor de modefotografie, en voor het eerst samengebracht in een omvangrijk retrospectief.
Lees verder »

Het Grote Marketingcongres

Marketing in the fastlane - Congres

Het Grote Marketingcongres
di 1 november 2016 - De toekomst is nog nooit zo helder geweest. Gewoon goed marketing bedrijven? Het is niet meer genoeg. De ontwikkelingen gaan zo snel dat je als merk straks overbodig bent als je nu niet verandert en zorgt dat je in de #fastlane blijft.
Lees verder »

ARC16 Awards

ARC16 Awards
do 17 november 2016 - Na de succesvolle editie van 2015 dingen architecten en ontwerpers ook dit jaar mee naar de ARC16 Awards, het feest van de Nederlandse architectuur en ontwerp. Deelnemers kunnen inschrijven in vijf categorieën: architectuur, interieur, meubel, detail en innovatie. Daarnaast wordt een speciale Oeuvre Award uitgereikt.
Lees verder »