Agenda


KIOSK - Luca Grimaldi & Robert Barta

Brandt Gallery - Tentoonstelling

KIOSK - Luca Grimaldi & Robert Barta
za 11 februari 2017 t/m za 11 maart 2017 - Met Kiosk geven Grimaldi en Barta inzicht in hun bijzondere kijk op de wereld. Het leven van alledag krijgt een onverwachte podium door middel van kunst.
Lees verder »

POL BURY. TIME IN MOTION

POL BURY. TIME IN MOTION
do 23 februari 2017 t/m zo 4 juni 2017 - Bij het brede publiek is Pol Bury (La Louvière, 1922 – Parijs, 2005) vooral bekend van zijn fonteinen en sculpturen in de openbare ruimte. Maar Bury was zoveel meer dan dat: hij was actief als schilder, beeldhouwer, juwelenontwerper, schrijver en graficus.
Lees verder »

Brand Genetics 2017

over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van brand management - Symposium

Brand Genetics 2017
di 7 maart 2017 - In ons vakgebied volgen nieuwe onderwerpen elkaar in rap tempo op. Ondertussen vinden er bij de meer fundamentele onderwerpen ook allerlei ontwikkelingen plaats. Onder de vlag van Brand Genetics willen we juist bij deze ontwikkelingen stil staan. Wat zijn bijvoorbeeld nieuwe issues bij positioneren? Wat zijn nieuwe manieren om klantervaringen te meten? En wat is de invloed van online op het vormgeven van je merkidentiteit? Allemaal nieuwe inzichten die betrekking hebben op het fundament van ons vakgebied. Het is weer tijd voor Brand Genetics!
Lees verder »

Rietvelds Meesterwerk: leve de stijl

Rietvelds Meesterwerk: leve de stijl
wo 8 maart 2017 t/m zo 12 februari 2017 - In 2017 organiseert stichting 4+ een aantal evenementen in het teken van 100 jaar De Stijl, van Mondriaan tot Dutch Design. 4+ biedt hiermee een podium aan kunstenaars die werk maken dat we kunnen omschrijven als geometrisch abstract.
Lees verder »