Agenda


John Stezaker - Collages

za 24 januari 2015 t/m zo 24 mei 2015 - Volgend op de presentaties van Christian Boltanski, Alfredo Jaar en David Claerbout, opent het Nederlands Fotomuseum het nieuwe jaar wederom met werk van een internationaal gerenommeerde kunstenaar: John Stezaker.

1st European Conference on the Future of Business Education in Packaging

do 23 april 2015 - Kundige werknemers worden in het algemeen beschouwd als sleutelfactor voor het concurrentievermogen van de Europese industrie. Nu de gemiddelde leeftijd van de werknemers stijgt, is leven lang leren in de industrie een absolute noodzaak geworden voor het behoud van het concurrentievermogen.

EffieMasterclass

di 28 april 2015 - Bij Effie staat het leren om effectieve campagnes te maken centraal. De focus ligt dan ook op de resultaten van communicatiecampagnes en de strategische keuzes die hieraan ten grondslag liggen.

Expertsessie Targetted TV Advertising

di 12 mei 2015 - Op 12 mei organiseert SPOT de Expertsessie Targetted TV Advertising. In een anderhalf uur durende sessie word je ingeleid in de wereld van Dynamic Ad Insertion op het lineaire TV platform. Jon Watts, Founding Director van het Engelse MTM geeft een presentatie over wat er op dit moment in de wereld gebeurt op gebied van Targetted TV Advertising.

Printeriors

ma 18 mei 2015 t/m vr 22 mei 2015 - Van 18 tot en met 22 mei 2015 vindt in Koelnmesse in Keulen, Duitsland, Printeriors plaats, een nieuw evenement waarop het potentieel van print voor interieurdecoratie in de kijker zal worden gezet.

De Nationale Coverdag 2015

do 21 mei 2015 - De Nationale Coverdag komt er weer aan! Op donderdag 21 mei staat staat de cover in de spotlight. Hoe komen art directors en hoofdredacteuren tot een keuze voor de cover? Door wie worden zij geïnspireerd? Welke factoren spelen een rol bij de uiteindelijke coverkeuze?

MediaBites

vr 29 mei 2015 - VondelCS, AVROTROS, MediaCollege Amsterdam en TV Academy organiseren op vrijdag 29 mei MediaBites, een evenement in VondelCS waar technologie en media samenkomen.

TEDxAmsterdamWomen

vr 29 mei 2015 - Al vijf jaar biedt TEDxAmsterdamWomen een podium aan inspirerende en succesvolle vrouwen. In dit lustrumjaar betreden op vrijdag 29 mei wederom 16 bijzondere, (inter-)nationale sprekers het podium in het Okura Hotel te Amsterdam.