Agenda


John Stezaker - Collages

za 24 januari 2015 t/m zo 24 mei 2015 - Volgend op de presentaties van Christian Boltanski, Alfredo Jaar en David Claerbout, opent het Nederlands Fotomuseum het nieuwe jaar wederom met werk van een internationaal gerenommeerde kunstenaar: John Stezaker.

New Romantic Spirit

do 5 februari 2015 t/m zo 19 april 2015 - Woody van Amen en Hidde van Schie presenteren nieuw en bestaand werk in een tentoonstelling waarin het vermogen van de kunst de mens te beroeren centraal staat.

Retail IS VED-netwerkcafé

do 9 april 2015 - Vind je retail leuk? Houd je van kennis halen en delen? ‘Retail IS VED’ is het next generation retail platform voor innovatie, inspiratie en kennisdeling voor professionals in de retail.

‘What’s going on in Retailing?!’

do 16 april 2015 - Op donderdag 16 april kunnen VEDIS leden met korting deelnemen aan de 24e editie van het congres ‘What’s going on in Retailing?!’. VEDIS is ook dit jaar mediapartner van het congres.

1st European Conference on the Future of Business Education in Packaging

do 23 april 2015 - Kundige werknemers worden in het algemeen beschouwd als sleutelfactor voor het concurrentievermogen van de Europese industrie. Nu de gemiddelde leeftijd van de werknemers stijgt, is leven lang leren in de industrie een absolute noodzaak geworden voor het behoud van het concurrentievermogen.

Printeriors

ma 18 mei 2015 t/m vr 22 mei 2015 - Van 18 tot en met 22 mei 2015 vindt in Koelnmesse in Keulen, Duitsland, Printeriors plaats, een nieuw evenement waarop het potentieel van print voor interieurdecoratie in de kijker zal worden gezet.

De Nationale Coverdag 2015

do 21 mei 2015 - De Nationale Coverdag komt er weer aan! Op donderdag 21 mei staat staat de cover in de spotlight. Hoe komen art directors en hoofdredacteuren tot een keuze voor de cover? Door wie worden zij geïnspireerd? Welke factoren spelen een rol bij de uiteindelijke coverkeuze?