Agenda


Next Level - ANNE DE VRIES

vr 28 augustus 2015 t/m zo 1 november 2015 - Vanaf het najaar van 2015 gaat Foam, met een belangrijke bijdrage van Ammodo, vier solotentoonstellingen organiseren in de periode 2015-2018.
Lees verder »

NIMA-programma Najaar 2015

NIMA-programma Najaar 2015
wo 2 september 2015 t/m vr 18 december 2015 - In september start NIMA met een uitgebreid programma vol masterclasses, workshops en presentaties. Fonk zet de data tot en met december op een rij.
Lees verder »

Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School
wo 16 september 2015 t/m wo 28 oktober 2015 - Opleidingen & events najaar 2015 In september start Beeckestijn Business School weer met een gevarieerd opleidingsprogramma en een volle activiteitenkalender met inspirerende bijeenkomsten in de vorm van clinics, gastcolleges en proefcolleges.
Lees verder »

Amsterdam eWeek

ma 5 oktober 2015 t/m za 10 oktober 2015 - De derde editie van de Amsterdam eWeek vindt plaats van maandag 5 tot en met zaterdag 10 oktober. Ook Eday wordt in deze week georganiseerd.
Lees verder »

Adressable TV - Right here, Right now!

MWG & IAB presenteren - Seminar

di 6 oktober 2015 t/m di 6 oktober 2015 - “Ah, dat duurt nog 5 tot 10 jaar voordat we er echt pas gebruik van kunnen maken!” Of toch niet?
Lees verder »

Retail is VED

[powered by Vedis] - Congres

Retail is VED
do 8 oktober 2015 - Het VEDIS Retail Platform biedt jonge retailers het beste en meest toonaangevende retailplatform van Nederland. Word nu lid van VEDIS en profiteer van het netwerk dat VEDIS jou als toekomstige Captain of Retail biedt!
Lees verder »

‘MakeHappen!’ Inspiration Day

vr 9 oktober 2015 - De eerste ‘MakeHappen!’ Inspiration Day vindt plaats op 9 oktober in LantarenVenster in Rotterdam tijdens het AFFR. Deze dag, georganiseerd door BNA International, staat in het teken van ontmoeting, ervaring delen, inspiratie opdoen en best practices.
Lees verder »

Food Valley Expo

ma 12 oktober 2015 t/m di 13 oktober 2015 - Food Valley NL heeft de formule van de Food Valley Expo vernieuwd. Het tweedaagse programma biedt nog meer gelegenheid voor het uitwisselen van kennis en het ontmoeten van nieuwe business partners.
Lees verder »

Time Management

di 13 oktober 2015 - Dat het vak van event professional een uitdaging biedt op het vlak van time management is geen geheim en als MPI lid heb je een hectisch leven. Een ieder van ons heeft te maken met organiseren, delegeren en deadlines halen. Om die reden weten we ook, dat we prioriteiten moeten stellen en onze tijd effectief in dienen te delen. Waarom hebben we dan toch regelmatig het gevoel, dat er niet genoeg uren in een dag zitten?
Lees verder »

We Love Mobile Marketing

di 27 oktober 2015 - Het jaar voor mobile marketing is aangebroken, nu voor het echie deze keer. Hoe gaat de marketeer om met het mobiele kanaal, welke campagnes zet hij in en hoe performen deze campagnes nou precies in zijn omni-channel strategie. Kortom een avond om niet te missen, want mobile lijkt nu eindelijk een vast onderdeel van de customer journey van de klant. Adriaan van Es – Retail Marketing, Shell Adriaan is 3 jaar geleden afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Bedrijfskunde en Rechten, en werkt momenteel in het Retail Marketing Team van Shell voor West Europa. De Mobile Motorist App van Shell is globaal uitgerold en per regio aangepast. Met de App wil Shell de klantervaring op tankstations verrijken. In zijn presentatie richt Adriaan zich op de uitdagingen die voor een bedrijf als Shell (Retail) liggen op het gebied van Social Marketing en de samenwerking tussen een grote multinational en de kleinere ICT bedrijven.
Lees verder »

Content en de toekomst

Content 3.0 - Workshop

do 29 oktober 2015 - Wat zijn de huidige trends in content en employee media? Hoe speel jij hierop in vanuit jouw positie? Welke rol neemt content in de toekomst in?
Lees verder »

Dutch VR Days

Eerste virtual reality event in Europa - Festival

Dutch VR Days
do 29 oktober 2015 t/m zo 1 november 2015 - De Dutch VR Days is het eerste grote Virtual Reality festival van Europa. Van donderdag 29 oktober tot zondag 1 november krijgt Amsterdam een eerste ervaring met alle ins en outs in de unieke wereld van Virtual Reality.
Lees verder »

Storytelling Festival Amsterdam

Storytelling Festival Amsterdam
za 31 oktober 2015 t/m zo 8 november 2015 - Van 31 oktober t/m 8 november 2015 vindt op verschillende locaties in Amsterdam het achtste Internationaal Storytelling Festival Amsterdam plaats met dit jaar als thema op reis. De verkoop is gestart.
Lees verder »

We Love Marketing Technology & Innovation

di 24 november 2015 -

 

 

24 november 2015, 18.00 - 22.00 uur, kosten € 109,-

Meer informatie volgt, houd de site van DeMeter in de gaten.

Lees verder »

Het misverstand van de Mercurs

Nog maar 9 dagen om in te schrijven! - Uitreiking

wo 9 december 2015 - De prijs der prijzen, de felbegeerde Mercur, is niet zoals vele denken een feestje voor en door de leden van de Groep Publiekstijdschriften. De Mercur is de prijs voor de HELE magazine mediabranche! Dus kom maar op met de inzendingen voor de beste Hoofdredacteur van het Jaar, het enige echte Magazine van het Jaar, de meest opzienbarende Lancering, diepgravende Reportage of opvallende Artdirection.
Lees verder »

VEDIS New Retail Champion 2015 event

VEDIS New Retail Champion 2015 event
do 10 december 2015 - VEDIS Retail Platform organiseert op donderdag 10 december het VEDIS New Retail Champion 2015 event, in samenwerking met Capgemini, Toshiba en Rabobank.
Lees verder »