Agenda


Francesca Woodman. On Being an Angel

FOAM - Tentoonstelling

vr 18 december 2015 t/m wo 9 maart 2015 - Foam sluit het jaar 2015 af met een overzicht van het uitzonderlijke en intense oeuvre van de op jonge leeftijd overleden Amerikaanse fotograaf Francesca Woodman (1958 – 1981). Woodman gebruikte fotografie als uiterst persoonlijk expressiemiddel: alsof ze haar huid binnenstebuiten droeg.
Lees verder »

WHAT? Work Home Apart Together

Voormalig ING hoofdkantoor aan de Zuidas geopend voor publiek! - Tentoonstelling

WHAT? Work Home Apart Together
vr 18 december 2015 t/m zo 13 maart 2015 - Het voormalige ING hoofdkantoor aan de Zuidas is tijdelijk omgetoverd tot museum. Bezoekers kunnen op de achtste etage van deze landmark aan de A10 alles ontdekken over wonen en werken in Amsterdam door de eeuwen heen. De tentoonstelling WHAT? Work Home Apart Together is te zien vanaf vandaag t/m 13 maart 2016
Lees verder »

Hans van Hoek - Songlines

Land, licht, lucht en water - Tentoonstelling

Hans van Hoek - Songlines
di 12 januari 2016 t/m zo 20 maart 2016 - Ter gelegenheid van de tentoonstelling Land, licht, lucht en water toont Museum van Bommel van Dam werken op papier van Hans van Hoek uit de serie Songlines. Deze subtiele landschappen van inkt op papier, waarin de kunstenaar betekenisvolle teksten van legendarische singer-songwriters heeft verwerkt, zijn van 12 januari t/m 20 maart voor het eerst te zien.
Lees verder »

Jacques Henri Lartigue - Life in Colour

FOAM - Tentoonstelling

Jacques Henri Lartigue - Life in Colour
vr 22 januari 2016 t/m zo 3 april 2016 - Foam toont het werk van de beroemde Franse fotograaf Jacques Henri Lartigue (1884 – 1996). Als telg uit een welgestelde bourgeois familie uit Parijs, richtte Lartigue zijn camera met name op het onbezorgde leven in en rondom de familiaire kring. Lartigue is bekend om zijn spectaculaire foto's van autoraces, vliegtuigen en mensen en dieren in beweging. Minder gezien is zijn adembenemende kleurenfotografie. Lartigue, Life in Colour onthult dit zelden getoonde aspect van zijn oeuvre.
Lees verder »

The Back Room

TENT en Museum Bijmans Van Beuningen werken samen - Tentoonstelling

do 11 februari 2016 t/m zo 10 april 2016 - In 2016 gaan TENT en Museum Boijmans Van Beuningen een bijzondere samenwerking aan waarin onderbelichte maar beeldbepalende Rotterdamse kunstenaars worden getoond in vier solotentoonstellingen in TENT. Conservator Noor Mertens van Museum Boijmans Van Beuningen presenteert werk van een oudere generatie kunstenaars in de context van de actuele programmering van TENT.
Lees verder »

Friends of Search 2016

Friends of Search 2016
do 11 februari 2016 - Na twee succesvolle edities van Friends of Search afgelopen jaren vindt op donderdag 11 februari 2016 de 3de editie plaats. Met diverse sprekers uit binnen- en buitenland is Friends of Search hét nationale search congres waar de laatste ontwikkelingen op SEO- en SEA-gebied aan bod komen.
Lees verder »

VEDIS College Tour

aftrap VEDIS Retail Scriptieprijs - Congres

VEDIS College Tour
do 10 maart 2016 - Dit jaar zijn wij wederom te gast bij Avans Hogeschool met de VEDIS College Tour editie 2016. Tijdens dit event zal de aftrap van de VEDIS Retail Scriptieprijs 2016 plaatsvinden.
Lees verder »

Whats going on in Retailing

Omnichannel Inspiration - Seminar

do 7 april 2016 - De 25e editie van What’s going on in (R)etailing?! mag je zeker niet missen! Met 7 Boot Camps, meer dan 20 breakoutsessies, innovatieve start-ups en game changers, een unieke CEO-track, 1-op-1 meetings én nationale en internationale retailers op het podium, belooft dit een uniek congres te worden.
Lees verder »

Insight VEED

De plek waar Youtube tot leven komt - Festival

Insight VEED
vr 8 april 2016 - Insight VEED geeft je inzicht in de wereld van online content makers. Na een succesvol publieksevent in 2015, is VEED festival nu uitgebreid met een industrie dag.
Lees verder »

Werken aan de Winkel

nieuwe kansen voor fysiek - Symposium

Werken aan de Winkel
wo 25 mei 2016 t/m do 26 mei 2016 - De derde editie van Retail Event Nederland, dat plaatsvindt op 25 en 26 mei 2016 in Expo Houten, heeft als centrale thema: ‘Werken aan de winkel; nieuwe kansen voor fysiek’. Het vakevenement staat geheel in het teken van het fysieke retailkanaal, dat momenteel onder druk staat in Nederland. Op Retail Event Nederland vinden bezoekers de laatste ontwikkelingen in de markt en ontdekken ze kansen voor het fysieke kanaal.
Lees verder »

Brievenbusreclame congres

De 20ste editie - Congres

Brievenbusreclame congres
do 26 mei 2016 - Dit congres pakt het aan bij de kern. Met als thema: ‘De consument bepaalt’. Bepaalt wat, waar, wanneer en met welk medium wordt gecommuniceerd. De rollen van zender en ontvanger zijn ‘up side down’, zijn daarmee definitief veranderd.
Lees verder »