Agenda


Beeckestijn Business School

Opleidingen en events voorjaar 2016 - Workshop

Beeckestijn Business School
wo 17 februari 2016 t/m do 30 juni 2016 - In maart 2016 start Beeckestijn Business School weer met een gevarieerd opleidingsprogramma en een (over)volle activiteitenkalender met inspirerende bijeenkomsten in de vorm van clinics en proefcolleges.
Lees verder »

NIMA aanbod mei / juni 2016

masterclasses, trainingen & - Workshop

NIMA aanbod mei / juni 2016
zo 1 mei 2016 t/m do 30 juni 2016 - Hieronder het aanbod van NIMA voor de maand mei & juni. Waaronder masterclasses, trainingen en events. De genoemde tarieven gelden voor NIMA-leden.
Lees verder »

Festival van het Vrije Woord

ikv Internationale Dag van de Persvrijheid - Festival

Festival van het Vrije Woord
di 3 mei 2016 - Op 3 mei staan we stil bij de Internationale Dag van de Persvrijheid en die aandacht is helaas hard nodig. Met de arrestatie van de Turks-Nederlandse Ebru Uma, de rel rond de Duitse komiek Böhermann en het verwijderen van de cartoons van Ruben Oppenheimer door Facebook is het vrije woord weer een groot onderwerp van discussie. Daarom organiseert het Persvrijheidscomité het Festival van het Vrije Woord.
Lees verder »

short course crisiscommunicatie

van LVB Networks - Workshop

short course crisiscommunicatie
do 12 mei 2016 - LVB Networks houdt op 12 mei een short course crisiscommunicatie. Het actualiseren van het crisiscommunicatiebeleid en calamiteitenmanagement aan de hand van nieuwe inzichten staat centraal.
Lees verder »

Start-ups with fire

DeMeter - Seminar

Start-ups with fire
di 17 mei 2016 - In veel verschillende soorten en maten schieten Start-ups uit de grond. Tijdens het seminar “Start-ups with FIRE” op 17 mei hebben wij KPN en een aantal interessante Start-ups uitgenodigd om te komen spreken.
Lees verder »

Werken aan de Winkel

nieuwe kansen voor fysiek - Symposium

Werken aan de Winkel
wo 25 mei 2016 t/m do 26 mei 2016 - De derde editie van Retail Event Nederland, dat plaatsvindt op 25 en 26 mei 2016 in Expo Houten, heeft als centrale thema: ‘Werken aan de winkel; nieuwe kansen voor fysiek’. Het vakevenement staat geheel in het teken van het fysieke retailkanaal, dat momenteel onder druk staat in Nederland. Op Retail Event Nederland vinden bezoekers de laatste ontwikkelingen in de markt en ontdekken ze kansen voor het fysieke kanaal.
Lees verder »

Brievenbusreclame congres

De 20ste editie - Congres

Brievenbusreclame congres
do 26 mei 2016 - Dit congres pakt het aan bij de kern. Met als thema: ‘De consument bepaalt’. Bepaalt wat, waar, wanneer en met welk medium wordt gecommuniceerd. De rollen van zender en ontvanger zijn ‘up side down’, zijn daarmee definitief veranderd.
Lees verder »