Agenda


Inschrijving VEDIS Retail Scriptieprijs 2017

Inschrijving VEDIS Retail Scriptieprijs 2017
vr 17 maart 2017 t/m ma 31 juli 2017 - Het startschot voor de VEDIS Retail Scriptieprijs 2017 is officieel gegeven tijdens de VEDIS Collegetour bij Avans Hogeschool Den Bosch! Studenten die in het collegejaar 2016-2017 (periode van 1 juli 2016 tot 1 augustus 2017) een scriptie hebben voltooid met een onderwerp gerelateerd aan retail maken kans op een cheque ter waarde van € 3.000, -. De VEDIS Retail Scriptieprijs staat onder juryvoorzitterschap van prof. dr. ir. Kitty Koelemeijer.
Lees verder »

All you can art

Atelier met IBB - Tentoonstelling

za 17 juni 2017 t/m zo 27 augustus 2017 - All you can Art komt terug! Na de eerste editie in 2016 komt Instituto Buena Bista (IBB) Curaçao deze zomer voor de tweede keer naar de Kunsthal. All you can Art 2 is een tentoonstelling en open atelier, waar iedereen volgens het meester–gezel principe de kans krijgt om te maken, te leren en te ontdekken. IBB oprichters en kunstenaars David Bade en Tirzo Martha, zijn samen met verschillende social practice kunstenaars, dagelijks in het atelier aanwezig om met publiek kunst te maken.
Lees verder »

A Day at the Park

Het beste van 10 jaar tijdens allerlaatste editie - Festival

A Day at the Park
za 15 juli 2017 - A Day at the Park gaat nog één keer los in het Amsterdamse Bos. Op zaterdag 15 juli vindt de 10e en laatste editie plaats, met als thema ‘Het Beste van 10 jaar ADATP’. Het boutique-festival legt daarbij de nadruk op kwaliteit en creativiteit. In een prachtig groene omgeving worden bezoekers getrakteerd op house, deephouse, techno en eclectic.
Lees verder »

Beeckestijn Business School

Korte opleidingen digital - Opleidingen & Trainingen

Beeckestijn Business School
di 19 september 2017 - Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten. Doel van Beeckestijn is het ontwikkelen en aanbieden van kortdurende hoogwaardige opleidingen waarbij de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden ingezet.
Lees verder »

Beeckestijn Business School

(online) Marketing & Communicatie - Opleidingen & Trainingen

Beeckestijn Business School
di 3 oktober 2017 - Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten. Doel van Beeckestijn is het ontwikkelen en aanbieden van kortdurende hoogwaardige opleidingen waarbij de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden ingezet.
Lees verder »