Agenda


100 jaar inspiratie

De invloed van de Amsterdamse School op het hedendaagse bouwen - Tentoonstelling

100 jaar inspiratie
do 14 april 2016 t/m do 6 oktober 2016 - In 2016 vieren we 100 jaar Amsterdamse School. De woningbouw van de Amsterdamse School behoort tot de hoogtepunten van de Nederlandse architectuur en is nu nog overal in de stad Amsterdam te bewonderen. Architectuurcentrum Amsterdam stelt een tentoonstelling samen over de invloed van de Amsterdamse School op het hedendaagse bouwen en de hedendaagse stedenbouw.
Lees verder »

NIMA aanbod sept - dec 2016

NIMA aanbod sept - dec 2016
do 1 september 2016 t/m za 31 december 2016 - Bekijk hier het cursusaanbod van NIMA voor de periode september - december en schrijf je direct in.
Lees verder »

Peter Lindbergh

A Different Vision on Fashion Photography - Tentoonstelling

Peter Lindbergh
za 10 september 2016 t/m zo 12 februari 2016 - Vanaf 10 september 2016 is in de Kunsthal Rotterdam de eerste tentoonstelling in Nederland gewijd aan de Duitse fotograaf Peter Lindbergh te zien. De Kunsthal stelt de tentoonstelling – die uit meer dan 220 foto’s bestaat – samen en zorgt voor de internationale tournee. Het spectaculaire overzicht van Lindberghs oeuvre bevat exclusief materiaal, van niet eerder getoonde beelden, persoonlijke aantekeningen, storyboards, rekwisieten, polaroidfoto's, contactafdrukken, films en monumentale afdrukken. Lindberghs pure zwart-witfoto's zijn al vanaf het begin van de jaren tachtig koersbepalend voor de modefotografie, en voor het eerst samengebracht in een omvangrijk retrospectief.
Lees verder »

VNSG-Congres

met data de klant centraal zetten, dat is de kunst! - Congres

VNSG-Congres
di 4 oktober 2016 t/m wo 5 oktober 2016 - Op dinsdag 4 en woensdag 5 oktober organiseert de VNSG de 29e editie van het VNSG Congres in Den Bosch. Digitale transformatie vormt een van de grootste uitdagingen en kansen voor de retailsector. Door de explosie van data, zoeken winkels naar manieren om data om te zetten in relevante informatie.
Lees verder »

Vrouwen in retail

Netwerkevent 'balanceren in retail' - Congres

do 6 oktober 2016 - Na het succesvolle eerste Vrouwen in Retail netwerkevent, organiseren we op donderdag 6 oktober een nieuwe inspirerende middag met als thema: “Balanceren in Retail”. Met drie energieke sprekers.
Lees verder »

ADE Dance & Brands

Network Drinks - Congres

ADE Dance & Brands
do 20 oktober 2016 - ADE Dance & Brands introduceert tijdens het Amsterdam Dance Event op 20 oktober 'Network Drinks', waar marketeers kennismaken met grootheden uit de dance scene. Grijp deze kans om vruchtbare partnerships te sluiten!
Lees verder »

Wie start de bouwrevolutie

Wie start de bouwrevolutie
ma 24 oktober 2016 - Op 24 oktober vindt in Eindhoven de conferentie ‘The Making of our Future City’ plaats. In het Klokgebouw in Eindhoven leggen architect Winy Maas (MVRDV), ontwerper Iina Vuorivirta (IKEA), disruptieve denkers en ontwerpers (o.a. Stone Cycling, Spark Innovation Campus & Singularity University) en Rijksbouwmeester Floris Alkemade de stad van de toekomst op de tekentafel. De Dutch Design Week, met dit jaar als thema ‘The Making of’, is hiervoor het speelveld bij uitstek.
Lees verder »

Het Grote Marketingcongres

Marketing in the fastlane - Congres

Het Grote Marketingcongres
di 1 november 2016 - De toekomst is nog nooit zo helder geweest. Gewoon goed marketing bedrijven? Het is niet meer genoeg. De ontwikkelingen gaan zo snel dat je als merk straks overbodig bent als je nu niet verandert en zorgt dat je in de #fastlane blijft.
Lees verder »

ARC16 Awards

ARC16 Awards
do 17 november 2016 - Na de succesvolle editie van 2015 dingen architecten en ontwerpers ook dit jaar mee naar de ARC16 Awards, het feest van de Nederlandse architectuur en ontwerp. Deelnemers kunnen inschrijven in vijf categorieën: architectuur, interieur, meubel, detail en innovatie. Daarnaast wordt een speciale Oeuvre Award uitgereikt.
Lees verder »