Agenda


Beeckestijn Business School

Opleidingen en events voorjaar 2016 - Workshop

Beeckestijn Business School
wo 17 februari 2016 t/m do 30 juni 2016 - In maart 2016 start Beeckestijn Business School weer met een gevarieerd opleidingsprogramma en een (over)volle activiteitenkalender met inspirerende bijeenkomsten in de vorm van clinics en proefcolleges.
Lees verder »

NIMA aanbod mei / juni 2016

masterclasses, trainingen & - Workshop

NIMA aanbod mei / juni 2016
zo 1 mei 2016 t/m do 30 juni 2016 - Hieronder het aanbod van NIMA voor de maand mei & juni. Waaronder masterclasses, trainingen en events. De genoemde tarieven gelden voor NIMA-leden.
Lees verder »

Illustratie Biënnale toont diversiteit en kracht van illustratie

Grote namen als Noma Bar, Piet Paris, Oscar-genomineerden Job, Joris & Marieke en Peter van Straaten - Festival

Illustratie Biënnale toont diversiteit en kracht van illustratie
za 4 juni 2016 t/m zo 5 juni 2016 - De Illustratie Bie¨nnale 2016 brengt in het weekeinde van 4 en 5 juni grote namen naar Haarlem, zoals Noma Bar, Piet Paris, Oscar-genomineerden Job, Joris & Marieke en Peter van Straaten. Het tweejaarlijkse festival in de Haarlemse Toneelschuur is he´t trefpunt voor illustratoren, opdrachtgevers, art-directors, uitgevers en iedereen met belangstelling voor illustratie en graphic art. Centrale plek is de Toneelschuur, met activiteiten in de foyer en de grote theaterzaal, e´n de digitale expositie.
Lees verder »

Holland Food Valley

 Holland Food Valley
zo 17 juli 2016 t/m di 19 juli 2016 -
De negende editie van het Holland Food Valley paviljoen vindt in samenwerking met Topsector Agri&Food en het Ministerie van Buitenlandse Zaken en RVO bij de IFT Food Expo in Chicago plaats.
 
De IFT Food Expo is een ingrediënten- en technologiebeurs waar foodprofessionals en technologie-experts vanuit de hele wereld samenkomen om de nieuwste ontwikkelingen te bespreken. Van 16-19 juli wordt een programma van conferenties en seminars aangeboden met van 17-19 juli de beurs, de IFT Food Expo.
 
Het paviljoen bestaat uit een aantal bedrijfsunits en een lounge. In de lounge zullen startende bedrijven op de Amerikaanse marrkt zich presenteren, ook vinden er diverse activiteiten plaats waarmee Nederlandse innovatie in food op de kaart wordt gezet.
 
deelnemers
AkzoNobel Functional Chemicals - Performance Additives
AkzoNobel Salt Specialties - OneGrain
Coolwave Processing
Invest in Holland
Meatless
NIZO food research
Nochey
Nutress
OMVE Laboratory & Pilot Equipment
Scelta Mushrooms
&Samhoud Food
Triskelion
VNK Herbs
Yama Products
 
andere activiteiten
Vanuit het Tasting House zal Erik te Velthuis, chefkok van het Topsportrestaurant Sportcentrum Papendal en Food Valley NL innovatieproeverijen verzorgen. Daarnaast kun je innovatiesessies in het paviljoen bezoeken, het thema is ‘Innovative solutions for healthy living’, ook is in het paviljoen de online database DutchFoodInnovations.com opgericht. Op 18 juli organiseren de Nederlandse Ambassade en het Consulaat Generaal in Chicago een netwerkreceptie.
 
Lees verder »