Agenda


Ojo Shashu – Photography for the Afterlife: Alluring Hell

vr 19 december 2014 t/m wo 11 maart 2014 - Foam presenteert een omvangrijke solotentoonstelling van de beroemde Japanse fotograaf Araki. ARAKI Ojo Shashu – Photography for the Afterlife: Alluring Hell geeft een bijzondere reflectie op Araki’s oeuvre, dat bekend staat om een focus op het dagelijkse leven en de verweven thema’s van Leven (seks) en Dood.

Micky Hoogendijk – 'The Other Side of Fear is Freedom'

za 10 januari 2015 t/m za 7 maart 2015 - Eduard Planting Gallery in Amsterdam presenteert van 10 januari tot en met 7 maart 2015 een expositie van Micky Hoogendijk. Met 'The Other Side of Fear is Freedom' laat de kunstfotograaf iconische portretten zien, in kleur en zwart-wit, die de kwetsbaarheid en verborgen schoonheid van mensen weerspiegelen.

John Stezaker - Collages

za 24 januari 2015 t/m zo 24 mei 2015 - Volgend op de presentaties van Christian Boltanski, Alfredo Jaar en David Claerbout, opent het Nederlands Fotomuseum het nieuwe jaar wederom met werk van een internationaal gerenommeerde kunstenaar: John Stezaker.

Chocoa Amsterdam

vr 6 maart 2015 t/m zo 8 maart 2015 - Amsterdam staat van 5 tot 9 maart in het teken van goede chocolade tijdens de derde editie van Chocoa in de Beurs van Berlage. Chocoladespeciaalzaken, cacaoboeren -en producenten, chocolademakers, restaurants, patissiers en anderen zullen deelnemen aan Chocoa en goede chocolade op de kaart zetten.

HappyMKB-event

vr 13 maart 2015 - 13 maart draait alles om de gelukkige ondernemer, directeur, leidinggevende en werknemer tijdens het eerste HappyMKB-event in het Steigenberger Airport hotel te Schiphol Oost. Het HappyMKB-event wordt gepresenteerd door de energieke en ondernemende powervrouwen Ruth Sinkeler en Sonya Dias.

Data Warehousing & Business Intelligence Summit

wo 25 maart 2015 t/m do 26 maart 2015 - Op woensdag 25 en donderdag 26 maart 2015 vindt in Amsterdam het onafhankelijke congres Data Warehousing & Business Intelligence Summit plaats. Vier gerenommeerde internationale topsprekers en thought leaders op BI gebied.

1st European Conference on the Future of Business Education in Packaging

do 23 april 2015 - Kundige werknemers worden in het algemeen beschouwd als sleutelfactor voor het concurrentievermogen van de Europese industrie. Nu de gemiddelde leeftijd van de werknemers stijgt, is leven lang leren in de industrie een absolute noodzaak geworden voor het behoud van het concurrentievermogen.

Printeriors

ma 18 mei 2015 t/m vr 22 mei 2015 - Van 18 tot en met 22 mei 2015 vindt in Koelnmesse in Keulen, Duitsland, Printeriors plaats, een nieuw evenement waarop het potentieel van print voor interieurdecoratie in de kijker zal worden gezet.