Goud Uberconnected achter online activatie albelli

23-11-2016 (13:23) - Creatie

albelli heeft Goud Uberconnected geselecteerd voor de ontwikkeling van een online activatiecampagne rondom haar kalenderproducten. Met als doel de fotokalender onder de aandacht te brengen als een leuk en persoonlijk Sinterklaas- of kerstcadeau. 


New York
Via de actiewebsite mooistemoment2016.nl kunnen consumenten hun leukste, mooiste of meest memorabele moment uploaden naar de albelli ‘Mooiste Momenten’ kalender. De meest originele fotomomenten uit 2016 maken kans op mooie prijzen, waaronder een reis naar New York. Via slimme social media-koppelingen kan de consument direct een foto uploaden vanuit het eigen Facebook- of Instagram-account of ervoor kiezen een foto te uploaden vanaf de computer of mobiele telefoon.


perfect cadeau
Bart Westerveld, Country Manager albelli Benelux & France: 'Door deel te nemen aan deze online activatie, ervaart de consument direct het gemak en de laagdrempeligheid van het maken van een eigen persoonlijke fotokalender. Binnen een handomdraai upload je foto’s en stel je je eigen kalender samen. Een perfect cadeau om te geven voor Sint of Kerst.'