WeFilm maakt nieuwe serie voor KPN Presenteert

23-09-2016 (15:18) - Creatie

WeFilm maakt een nieuwe serie voor KPN Presenteert: vanaf vrijdag 20.00 uur is de nieuwe zesdelige docuserie Dochters On Demand beschikbaar bij KPN Presenteert. Dochters, geproduceerd door Wefilm en geregisseerd door Anne-Marieke Graafmans, is een serie over de intieme band tussen moeders en dochters in verschillende leeftijdsfases.
 
De moeders en dochters hebben zichzelf en elkaar drie maanden gefilmd en laten hun wereld zien vanuit hun eigen perspectief. Dit geeft een intieme kijk in het leven van drie opgroeiende meisjes in de leeftijd van 12 tot 19 jaar, met hun eigen dilemma’s en de omgang van hun moeders daarmee. Op een verrassende manier zien we dochters door de ogen van hun moeders en moeders door de ogen van hun dochters.  
 
Bas Welling, mede-oprichter Wefilm: 'We zijn op zoek gegaan naar een vernieuwende manier om deze moeder-dochter relaties in beeld te brengen. We hebben ervoor gekozen om hen zelf een camera te geven, omdat niemand dichterbij het gezinsleven komt dan zijzelf. En dat hebben ze fantastisch gedaan. Die aanpak geeft een uniek, intiem en herkenbaar inkijkje in deze families, zoals je dat nog nooit eerder hebt gezien.'
 
credits
Klant: KPN (Linda Kramer, Thomas van Ardenne, Janice van den Bosch, Marnix Laurs)
Concept en productie: Wefilm
Creatie: Bas Welling, Roel Welling, Martijn de Jong
Regisseur: Anne-Marieke Graafmans
D.O.P.: Joost van Herwijnen
Producers: Annemieke Boschma, Tobias Wilbrink, Bo Polak
Executive producer: Bas Welling
Editor: Nick Rozenberg
Online: Daan Janssen
Kleurcorrectie: Joel Sahuleka
Geluid: Dennis Kersten
Geluidsnabewerking: Huibert Boon
Animatie: Vincent Rikkers
Research: Eva Vijselaar, Paula Pfauth, Jotte den Dulk, Fem Verbeek
Muziek: Paraphrase