Hulpdienst bij auto-ongevallen voor vrouwen

13-07-2012 (08:37) - Marketing

onna-onna, aanbieder van verzekeringen voor vrouwen, heeft de eerste verzekeringshulpdienst bij auto-ongevallen in Europa gelanceerd: onna-onna Serious Assist. De hulpdienst gaat klanten bij serieuze ongevallen ter plaatse opvangen en assisteren bij de afwikkeling. In Madurodam werd de eerste versie van de hulpauto geïntroduceerd. Over het hele land worden twintig hulpauto’s gesitueerd.
 
Samen met schadeherstelketen A.A.S. wordt vanaf 23 juli een landelijk opererend netwerk van hulpauto’s ingezet. Assistentie bestaat onder andere uit het opvangen van alle betrokkenen, het helpen bij het invullen van formulieren, het nemen van foto’s en het naar huis brengen van de betrokken personen.
 
onna-onna geeft met de service een nieuwe invulling aan dienstverlening op het moment van schade. Na een vervelend ongeval is een hulpverlener binnen 30 minuten ter plaatse aanwezig om de klant bij alle denkbare zaken te assisteren. ‘’Serious Assist” is gebaseerd op de in de Verenigde Staten reeds succesvolle praktijk van hulpverlening ter plaatse door verzekeraars. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.
RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch