Team Products wijzigt naam naar DCS Solutions

Team Products wijzigt naam naar DCS Solutions

29-04-2024 (11:45) - Marketing

Team Products wordt vanaf 1 mei een DCS Solutions (Dutch Cream & Spirits Solutions). Met deze wijziging zal de dochteronderneming van De Kuyper Royal Distillers zich beter kunnen profileren als aanbieder van B2B-oplossingen in de productie van alcoholische emulsies en spirits. Daarnaast wordt ook eer betoond aan het Nederlandse erfgoed, dat een hoeksteen blijft van haar identiteit.

DCS Solutions opereert vanuit haar eigen productiefaciliteit in Middelharnis. Volgens Larry Fekkes, Managing Director DCS Solutions, onderstreept de nieuwe naam de vastberadenheid van het merk om de B2B-markt beter te bedienen en om flexibiliteit te tonen in een voortdurend veranderende markt: “Het voormalige TEAM PRODUCTS geniet internationale faam voor haar productie van spirits, creams, advocaat en flavours voor zowel private labels, B2B als de voedingsindustrie. Met zijn hypermoderne productiefaciliteiten in Nederland levert DCS Solutions topkwaliteitsproducten wereldwijd”.

Mark de Witte, CEO De Kuyper Royal Distillers, vult aan: “Onze visie op de toekomst is helder: terwijl De Kuyper zich toelegt op het perfectioneren van 'The Cocktail' en het bouwen van wereldwijd leidende likeurmerken, bouwt DCS Solutions door aan de toekomst als dé specialist in alcoholische emulsies.”
 


Bureaus

Media

Economisch