Afscheid van Paul Kelder

13-02-2017 (08:00) - Mensen

Paul Kelder, een grootse actiemarketeer en vooral een gulle charismatische doorzetter, is vrijdagochtend 10 februari 2017 overleden.


Met een enorme kennis en jarenlange ervaring heeft Paul zijn bureau TIM dialogue marketing geleid. Hij was een marketeer in hart en nieren en werkte met volle overtuiging en passie aan wat voor hem meer voelde als een prachtige hobby dan als een reguliere baan. Paul, intelligent, soms provocerend met een knipoog, zette zich met hart en ziel in voor zijn bureau, zijn mensen en zijn klanten.


De afgelopen jaren werkte hij Marlous Spaven in om de dagelijkse leiding over te nemen. Vorig jaar gaf hij vol vertrouwen de leiding uit handen. Hierdoor kreeg Paul meer tijd om te doen wat hij graag deed, namelijk dé creatief zijn. Dat hem daarvoor nog maar zo weinig tijd was gegund, heeft niemand kunnen voorzien.  


Wat hem intens gelukkig maakte was dat het bureau, ook zonder zijn bemoeienis, draaide als een goed geoliede machine, ook al gaf hij dagelijks zijn creatieve input. Eén van zijn laatste woorden waren: ‘mij hebben jullie niet meer nodig’. Kort hierop overleed hij.


‘Toeval bestaat niet
’, zou Paul (nipt 66) waarschijnlijk hebben gedacht met een glimp van een glimlach achter zijn modieuze bril. Toeval of niet, dit afscheid komt voor ons achterblijvers veel te vroeg.


Dag lieve Paul,
wij gaan je enorm missen!

 
Reacties zijn welkom op info@timdm.nl