Karen van der Kruit en Sid de Koning maken transfer naar HAGENS

21-05-2021 (16:02) - Mensen

HAGENS PR breidt het team uit met twee senior communicatiespecialisten. Karen van der Kruit is Senior PR Consultant en Head of Account, Sid de Koning start als Strategy Director en lid van het MT.
 
Sid de Koning (47) begon zijn carrière als een van de oprichters van reclamebureau Fitzroy waarna hij marketing director Benelux bij Just Eat werd. In zijn meest recente baan bij HPB (Het PR Bureau) werkte De Koning 7,5 jaar als Strategy Director en was lid van het leiderschapsteam. Over zijn stap zegt hij: “Ik volg HAGENS al jaren. Het is een compact bureau dat werkt voor grote merken met een eigenwijze, positieve en vooral menselijke visie en aanpak. Deze werkwijze past perfect bij waar ik voor sta en in geloof. PR die goed doet en goed voelt.”
 
Karen van der Kruit (31) heeft een journalistieke achtergrond en startte haar carrière in de mediawereld. Voordat zij de overstap maakte naar de bureauzijde bij Lubbers de Jong TECH PR, was Van der Kruit Head of Communications bij de start up Helpling.
 
Sarah Hagens, founder van HAGENS: “Ik wil dat het bureau steeds slimmer wordt en tegelijkertijd no-nonsense blijft. Die lat kan en moet steeds hoger. Karen en Sid dragen direct bij aan die ambitie en ik kijk er heel erg naar uit de komende jaren met ze samen te werken.”