Pop-up store Samsung

25-04-2017 (21:56) - Tech

De nieuwe Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn tot 29 april te ervaren op Utrecht Centraal in een speciale pop-up store.  Als je overtuigd bent, dan pre-order je de smartphone direct in de pop-up store en ontvang je de Galaxy S8 of Galaxy S8+ acht dagen voor de officiële verkoopdatum thuis.
 
De Galaxy S8 en S8+ hebben een 5,8 inch en 6,2 inch Super AMOLED Infinity Display. Dat zorgt niet alleen voor een meeslepende kijkervaring, maar ook voor een nieuwe dimensie aan mogelijkheden en gemak. Zo hebben de Galaxy S8 en Galaxy S8+ een glad scherm zonder knoppen en hoeken. Door het compacte design zijn de Galaxy S8 en Galaxy S8+ goed met één hand te bedienen. Corning Gorilla Glass 5 op de voor- en achterkant zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een high-quality finish.
De pop-up store op Utrecht CS is dagelijks geopend tot 29 april 2017. 

Richard Roest, Retail & Shopper Marketing Director, Cheil Amsterdam: 'Het uitwerken van dit concept was een zeer interessant proces. Omdat we zoveel vierkante meters hadden om het verhaal van één smartphone te vertellen, was er veel ruimte voor creativiteit. In de samenwerking met Samsung hebben we de nadruk gelegd op ervaring: hoe zorg je ervoor dat verschillende doelgroepen ieder die wow-factor van de Galaxy S8 ervaren? Door alle functies van de telefoon op een eigenzinnige manier uit te lichten.'
 
Het creatieve concept is, in samenwerking met Samsung Nederland, bedacht en ontwikkeld door reclamebureau Cheil Amsterdam.