De Groot verstevigt online strategie met overname deHuisdrukker

05-01-2012 (09:02) - Toeleveranciers

De Groot Drukkerij in Goudriaan begint het nieuwe jaar voortvarend: met de overname van de grafische franchiseketen deHuisdrukker wordt de online strategie verder verstevigd en uitgebouwd. 

Algemeen directeur Anton de Groot ziet nieuwe groeikansen voor alle betrokken partijen: ‘De ontwikkelingen op internet veranderen het grafisch landschap ingrijpend. Wij willen daar - samen met onze partners - tijdig op inspelen en de mogelijkheden optimaal benutten.
 
deHuisdrukker werd in 2007 opgericht door Ramon van Wingerden. Met de franchiseformule zette hij een netwerk van lokale drukwerkwinkels op, gebaseerd op een combinatie van ‘goed adviseren en slim produceren’. Volgens Van Wingerden zal die formule zich nu onder aanvoering van De Groot Drukkerij uitstekend kunnen bewijzen: ‘Het online bestellen van drukwerk neemt een grote vlucht en daar gaan service en persoonlijk contact een zeer belangrijke rol bij spelen. En juist die combinatie van factoren staat ook in de strategie van De Groot steeds centraal.’

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.