Unieke samenwerking CS Digital Media en OpgeLED

17-03-2016 (12:50) - Toeleveranciers

CS Digital Media en OpgeLED starten een samenwerking zodat zij samen in de regio Rotterdam het hoogste out of home bereik kunnen genereren. 

De digitale schermen van CS Digital Media bevinden zich in het openbaar vervoer van Rotterdam. OpgeLED exploiteert grote LED schermen op high traffic locaties in Rotterdam. Beide partijen zijn complementair aan elkaar.

Door de combinatie van het OV netwerk en de outdoor LED schermen wordt er voor de adverteerder een unieke digitale propositie gecreëerd. In de regio Rotterdam ontstaat een netto media bereik van ruim 7 miljoen per week. Hiermee is zichtbaarheid gegarandeerd.

Door het aanbieden van 1 loket voor digitaal adverteren optimaliseren wij de efficiency voor het inzetten van digitale mediacampagnes. Eén aanspreekpunt voor adverteerders en mediabureaus om in regio Rotterdam met mediacampagnes City domination te bereiken.
 
Het gezamenlijk aanbieden van netwerken in de markt zal navolging krijgen in andere delen van Nederland. De regio Amsterdam zal begin april van start gaan.