Campagnes

Succesvolle ArtBag krijgt broertje: De Crowdbag

Succesvolle ArtBag krijgt broertje: De Crowdbag 10-05-2012 -
STOP AIDS NOW! vraagt via Facebook het Nederlandse publiek om een ArtBag te ontwerpen. ArtBags zijn kunsttassen die jaarlijks rond Wereld Aids Dag (1 december) verkocht worden en waarvan de opbrengst gaat naar aidsprojecten in ontwikkelingslanden. 
 
Het winnende ontwerp wordt gekozen door het nederlandse publiek én oud- ArtBagontwerpers Henk Schiffmacher, Marcel Wanders en Piet Paris. Het resultaat is met recht een Crowdbag! Het Insturen en stemmen kan tot en met 25 mei op www.crowdbag.nl.
 
De Crowdbag werd ontwikkeld door ACHTUNG! Amsterdam, in opdracht van STOPAIDSNOW!
 
Concept: ACHTUNG!
Creatie: ACHTUNG!
Techniek: B-lex
Klant: Wijnand van der Werf (STOPAIDSNOW!) 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee