fonk magazine

Fonk magazine vertegenwoordigt de menselijke maat in marcom en media en verschijnt elke 2 weken in print en als digitaal magazine. We schrijven over communicatie & reclame, media, marketing, design, fotografie en soms ook over mode. Fonk verrast, inspireert en motiveert. We stellen de mens achter het zakelijk succes centraal. Met uitgesproken interviews, achtergronden en opinie kiezen we voor de leukste journalistieke versnelling. 


FONK #203
bursting with talent

 

 

Het talent spat in Fonk 203 van de pagina’s af. De genomineerde SAN New Kids on the Block presenteren zich vol verve. De coolest brands on social sluiten naadloos bij de ambities van de kids aan en nu we toch bezig zijn, spraken we ook maar meteen met de volgende generatie coole creatives met een social hart. Met andere woorden: het is wachten op het moment dat Nederland (ook) op het internationale podium een compleet ververst tableau presenteert.

 

Ondertussen heeft Fonk zich ook nog laten strikken door de creatieve directie om in de nieuwe reeks Young Guns een oproep te doen aan young creatives die een maand lang bij het bureau aan de slag kunnen gaan. Fonk volgt de nieuwkomers en doet verslag van hun ups & downs. Het beste team gaat straks onder meer met een main feature in Fonk aan de haal. Heb je belangstelling? Meld je dan snel aan!

Ondanks de stortvloed aan belangstelling voor jong, hip en cool, denken we dat ook de andere kant van de lineaal op zijn minst happening is. Dumbar’s Tom Dorresteijn vertelt hoe zijn ontwerpbureau zich onder de vleugels van de internationale bureaugroep Dept (ook van Nederlandse komaf trouwens) opnieuw uitvindt.

En natuurlijk is er, mede dankzij adverteerder Remia (over cool gesproken!) ook nog onze eigen te gekke uitklapcover. Een echte kers op de taart en voor ons bladenmakers de fijnste binnenkomer denkbaar. Samengevat: hoe je het ook wendt of keert, in Fonk 203 draait het om creatieve mensen met een niet te stuiten creatieve output en een waanzinnig werktempo. Geniet ervan!


 

Nicolette Hulsebos
hoofdredacteur fonk magazine

follow me @nicolettehulseb  


 

Nieuws of tips?

Heb je nieuwstips of wil je iets melden aan de redactie? Geef het door

Abonneren?

Heb je nog geen abonnement op fonk magazine? Meld je hier aan!