Prijzen

Bouw en Niessen Online Mediaman en -vrouw

Bouw en Niessen Online Mediaman en -vrouw 26-03-2012 -
De winnaars van de Adwards 2011 zijn bekendgemaakt in de Westergasfabriek in Amsterdam. Dit gebeurde tijdens Digital Marketing Live van Emerce. De online mediavrouw 2011 is geworden Janneke Niessen van Improve Digital. De online mediaman 2011 is geworden Jacco Bouw van Webpower. Het video-verslag van de Adwards uitreiking is te bekijken op Adwards.nl. 
 

De genomineerden bij de mannen waren dit jaar: Alex Stil, Jacco Bouw en Roy Scheerder. En bij de vrouwen Isabel Mosk, Janneke Niessen en Xaviera Ringeling. De Adwards 2011 zijn georganiseerd door Emerce in samenwerking met Online Marketing Group en mogelijk gemaakt door de sponsors Cendris OnLine en Tripolis. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee