Agenda

Holland Food Valley

Beurs

Holland Food Valley

zo 17 juli 2016 t/m di 19 juli 2016 - De IFT Food Expo is een ingrediënten- en technologiebeurs waar foodprofessionals en technologie-experts vanuit de hele wereld samenkomen om de nieuwste ontwikkelingen te bespreken. Van 16-19 juli wordt een programma van conferenties en seminars aangeboden met van 17-19 juli de beurs, de IFT Food Expo.

De negende editie van het Holland Food Valley paviljoen vindt in samenwerking met Topsector Agri&Food en het Ministerie van Buitenlandse Zaken en RVO bij de IFT Food Expo in Chicago plaats.
 
De IFT Food Expo is een ingrediënten- en technologiebeurs waar foodprofessionals en technologie-experts vanuit de hele wereld samenkomen om de nieuwste ontwikkelingen te bespreken. Van 16-19 juli wordt een programma van conferenties en seminars aangeboden met van 17-19 juli de beurs, de IFT Food Expo.
 
Het paviljoen bestaat uit een aantal bedrijfsunits en een lounge. In de lounge zullen startende bedrijven op de Amerikaanse marrkt zich presenteren, ook vinden er diverse activiteiten plaats waarmee Nederlandse innovatie in food op de kaart wordt gezet.
 
deelnemers
AkzoNobel Functional Chemicals - Performance Additives
AkzoNobel Salt Specialties - OneGrain
Coolwave Processing
Invest in Holland
Meatless
NIZO food research
Nochey
Nutress
OMVE Laboratory & Pilot Equipment
Scelta Mushrooms
&Samhoud Food
Triskelion
VNK Herbs
Yama Products
 
andere activiteiten
Vanuit het Tasting House zal Erik te Velthuis, chefkok van het Topsportrestaurant Sportcentrum Papendal en Food Valley NL innovatieproeverijen verzorgen. Daarnaast kun je innovatiesessies in het paviljoen bezoeken, het thema is ‘Innovative solutions for healthy living’, ook is in het paviljoen de online database DutchFoodInnovations.com opgericht. Op 18 juli organiseren de Nederlandse Ambassade en het Consulaat Generaal in Chicago een netwerkreceptie.