Cognito Media opent kantoor in Sydney

24-02-2022 (09:51) - Bureaus

Cognito, het internationale communicatie- en marketingbureau voor de financiële sector, heeft een kantoor in Sydney geopend. Het is naast de kantoren in Singapore en Hong Kong het derde kantoor in Azië/Pacific en komt op het moment dat Cognito tien jaar in die regio actief is. Sinds 2017 heeft Cognito een kantoor in Amsterdam.

De beslissing om uit te breiden naar Australië is ingegeven door aanhoudende groei van de financiële dienstverlening in Australië waar deze sector, zeker in verhouding tot het inwoneraantal, groot is. Fintech en financiële dienstverlening zijn hierdoor goed ontwikkeld.
Cognito ondersteunt banken, verzekeraars, fintechs en vermogensbeheerders bij thema’s die in de Australische markt bij uitstek spelen: communicatie over ESG-beleid, veranderende regelgeving voor financieel advies, de toenemende aandacht voor de rendementen van actief beheerde beleggingsfondsen, de digitalisering van activa en bankinfrastructuur, en geopolitieke veranderingen waardoor de Australische economie meer moet diversifiëren.

Over de veranderingen in de financiële dienstverlening in Australië zegt Managing Director Scott Schuberg: "De grootste uitdaging voor bedrijven hier is om hun verhaal te vertellen aan hele directe, rechttoe-rechtaan, no-nonsense Australische journalisten. Als je dat kan, is er ineens heel veel mogelijk. Gelukkig is het vertellen van verhalen precies waar Cognito goed in is."

Media

Marketing

Economisch